Centric Professionals AB · Publicerad 5 feb 2021

Har du några års erfarenhet som supportttekniker och är sugen på en ny utmaning? Vill du komma till en arbetsplats som har en härlig stämning som främjar utveckling? Då är det dig vi söker! Just nu behöver vår kund i Lund förstärkning i sin servicedesk av en supporttekniker. Du kommer att påbörja ditt uppdrag som konsult för att senare ha möjlighet att bli överrekryterad. Anställningen är tillsvidare med start omgående!

Som konsult på Centric så får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Du kommer i huvudsak att arbeta som supporttekniker i kundens IT-support/Servicedesk. Arbetsuppgifterna går ut på att ge teknisk support till användare. Arbetet utförs via telefon och fjärrstyrning, ärenden kommer också in via e-post och ärendeportal. Ärenden berör både felanmälningar och användarfrågor.

Din profil
Vi söker dig som har:
 • Erfarenhet av att arbete i servicedesk/inom IT support med tillhörande arbetsuppgifter
 • Goda tekniska kunskaper om PC-datorer och är helt bekväm i Windowsmiljö
 • Förmåga att självständigt felsöka och åtgärda hård- och mjukvarurelaterade problem via telefon
 • Kunskaper inom IP-baserade nätverk, trådlös nätverksteknik, och skrivarhantering
 • Erfarenheter av olika e-postklienter på både Windows och Mac
 • Lätt för att lära dig nya IT-miljöer, system, applikationer
 • Känner till och är bekväm med ITIL, ITSM och ärendehanteringssystem
 • Telefonvana
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Meriterande om du har erfarenhet inom:
 • kunskaper i Mac OSX
 • kunskaper inom SCCM
Du ska trivas med att arbeta i ett team och vara ödmjuk inför dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du som person har god samarbetsförmåga och initiativförmåga. I övrigt vill vi att du är ordningsam, initativtagande samt flexibel och anpassningsbar beroende på arbetsbelastning.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Hanna Ström på telefon 0734-159385 eller hanna.strom@centric.eu.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
6 apr 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga