Centric Professionals AB · Publicerad 2 mars 2020

För uppdrag hos vår kund i Malmö söker vi nu en systemadministratör inom Linux-/UNIX baserade operativsystem med 4-8 års erfarenhet. Uppdraget är på 6-12 månader med chans för förlängning om båda parter är nöjda. Uppdraget omfattas av försvarssekretess, vilket innebär krav på svenskt medborgarskap och godkännande av säkerhetsprövning utförd av myndighet.
Som konsult på Centric så får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett team av systemadministratörer där arbetsuppgifterna innebär daglig drift av Linux-/UNIX-baserade operativsystem samt utveckling utav dessa. Uppdraget innebär att systematiskt arbeta med att ta fram lösningsförslag, koncept och idéer för fortsatt utveckling inom de olika områden som förkommer i arbetet. Mindre projektarbeten är förekommande.

Din profil
 • Akademisk bakgrund som högskoleingenjör, eller motsvarande
 • Erfarenhet av systemadministration av större IT-miljöer
 • Linux-/UNIX-baserade operativsystem (primärt Red Hat och CentOS)
 • Erfarenhet av virtualisering
 • Erfarenhet av containerteknik
 • Erfarenhet av automatisering
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Meriterande kompetens:
 • Erfarenhet av SELinux
 • Erfarenhet av Ansible
 • Erfarenhet av scriptning
 • Erfarenhet av nätverkskommunikation
 • Erfarenhet av IT-säkerhet
 • Erfarenhet av beräkningskluster
Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

OBS!
På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta här kommer får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd - ja, då får du skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.

Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Hanna Ström på telefon 0734-159385 eller hanna.strom@centric.eu.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
28 apr 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga