Centric Professionals AB · Publicerad 23 apr 2021

För uppdrag hos vår kund i Malmö söker vi en senior systemförvaltare med erfarenhet inom både Windows server och Oracle databaser. Uppdraget startar sista juni och pågår till årsskiftet med chans till förlängning.

Som konsult på Centric så får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
I rollen som senior systemförvaltare kommer du att arbeta med en blandning av hands-on teknikarbete och verksamhetsarbete där det även ingår kontakt med leverantörer av mjukvarulösningar. Du kommer att vara en del i ett erfaret och kompetent team som tillsammans tar sig an utmaningar och hjälps åt att göra vår komplexa systemmiljö så bra och stabil den kan bli.

Din profil
För att passa i rollen behöver du ha en bakgrund inom förvaltning och serverdrift. Kunskap om Windows server, Oracle databaser, nätverksbyggande och teknisk infrastruktur såsom brandväggar och säkerhetslösningar. Viktigt med en nyfikenhet och intresse för att lära sig mer om system och teknik. Intresse av att driva egna initiativ; en förmåga att själv skapa sin plan och genomföra den.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner hundratals e-böcker på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Kontakt information
Hanna Ström
0734-159385
hanna.strom@centric.eu
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
22 juni 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga