Centric Professionals AB · Publicerad 17 jan

Vår kund behöver utöka sitt team med ytterligare utvecklare inom Java och Android och söker därför dig som är effektiv, noggrann, kreativ och brinner för utveckling.

Placering:
Malmö

Start
: Omgående

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med en molnbaserad lösning där systemet integrerar mobila appar, webbportaler, Bluetooth, M2M kommunikation mot inbyggda system. Apputveckling för Android med avseende på användargränssnitt, säkerhet, drivrutiner och kommunikation för såväl smarta mobiler som surfplattor.

Din profil
  • Högskole- eller civilingenjörsutbildning inom datateknik eller liknande.
  • Minst 3 års erfarenhet som androidutvecklare, men vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper än antal års arbetslivserfarenhet.
  • Erfarenhet av Bluetooth 2.1/4.0
  • Erfarenhet av JSON
  • Erfarenhet av SSL
  • Erfarenhet av GIT
  • Erfarenhet av JIRA
Meriterande kunskaper/erfarenheter:

Scrum Master, iOS/ObjectiveC eller Swift, Java, C/C++, C#, inbyggda system/C, Rabittmq,
MQTT, Responsiv webbutveckling, JavaScript, CSS/CSS3, JQuery, MVC, någon databas
(MySQL, MSSQL osv)

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-bemanningsföretag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med positiva och engagerade IT-tekniker, så registrera din ansökan redan idag! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Marcus Tanninen på telefon 0734-159381 eller marcus.tanninen@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric är ett IT-företag med över 300 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister, förmedling av specialister, rekrytering och outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in, anställa eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, konsult, IT-konsult, utvecklare, systemutvecklare, systemutveckling, dev, Android, Java, Javautvecklare, Androidutvecklare, consultant, developer, Malmö
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga