City Däck Öresund AB · Publicerad 20 okt

Vi är i en expansiv utvecklingsfas och behöver förstärka vår personalstyrka med en Ekonomiansvarig. Koncernen verkar inom fordonsbranschen och fastighetsförvaltning. Vi erbjuder dig en varierande tjänst i ett väletablerat företag där det finns utrymme för både professionell och personlig utveckling.

Om dig

För att trivas i rollen har du några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vidare förväntas du ha relevant teoretisk bakgrund med uppdaterad kunskap om bokföringsprocesser med betoning på redovisning, rapportering och gärna erfarenhet av lagerhantering. Det är meriterande om du har erfarenhet av Fortnox redovisningsprogram och Visma lön.

Om tjänsten

I rollen som ekonomiansvarig kommer du att hantera en mindre koncern med fem bolag i Malmö. Du ansvarar för ekonomifunktioner, löpande bokföring, redovisning och rapportering. Du kommer även att ansvara för det löpande kontorsansvaret. Det innebär bland annat att hantera kontakt med banker, försäkringsbolag samt sköta diverse inköp till kontoret.

Tjänsten är en tillsvidare anställning på minst 75% i våra nya fräscha lokaler i Annelund.

Ansökan

Sök genom att klicka på ”Sök tjänst” och bifoga ditt CV och ditt personliga brev. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka din ansökan. Allra senast den 2017-10-31 vill ha din ansökan. Självklart behandlas din ansökan konfidentiellt.

City Däck Öresund AB

Vår affärsidé är och har alltid varit enkel: Vi erbjuder billiga däck och god service! Efter snart 20 år i branschen har vi mycket goda relationer till våra leverantörer vilket ger våra kunder. Vi har alltid strävat efter att hålla lägst pris, men på samma gång ge god service, resultatet är uppenbart ! - Tusentals nöjda återkommande kunder. Läs gärna mer om oss på www.citydack.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi