Clariant Plastics & Coatings (Nordic) AB · Publicerad 20 mars 2020

Ditt Uppdrag

Som Löneadministratör kommer du att arbeta med hela lönekedjan för företagets anställda i Sverige. Du kommer ansvara för administrationen, förberedelserna och efterarbetet för cirka 70 löner och kommer arbeta i team med HR och Finance. I Arbetsuppgifterna ingår också diverse personaladministrativa uppgifter såsom att skriva olika typer av intyg, lämna uppgifter till myndigheter, pension och försäkringar, hantering av bolagets tjänstebilar mm. Tjänsten är på 50% och kan med tiden bli mer än så.

Exempel på arbetsuppgifter/ansvarsområden som ingår i ditt arbete som löneadministratör är:
  • Supportera chefer och anställda i tidshanteringssystemet FLEX
  • Vara kontakt gentemot supporten och konsulterna i FLEX
  • Ansvara för att löneföretaget har nödvändig dokumentation och information för att kunna göra lön
  • Vara kontakt gentemot löneföretagets konsulter
  • Se över avräkningsrapporter och tillsammans med HR-Chef godkänna avräkningsrapporter.
  • Göra lönekörning i affärssystemet
  • Förse Finance och HR-Chef med rapporter
  • Ansvara för pensioner och sociala kostnader
  • Administrera förmåner
Din Bakgrund

Vi söker dig som har några års erfarenhet av självständigt lönearbete och det är meriterande om du tidigare arbetat med viss HR administration. Du är systemvan och har ett intresse för lönesystem, har du tidigare arbetat i FLEX är det meriterande. Vi söker dig som är bekväm med att arbeta på engelska då kommunikationen är på engelska.

Som person är du serviceinriktad, positiv och engagerad. Du är självgående och har en god förmåga att samarbeta med andra i organisationen. Du är bra på att organisera ditt arbete och är mycket strukturerad och noggrann. Vi ser även att du är flexibel och klarar av att hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt.

Om Clariant

Clariant är ett av världens ledande företag inom specialkemi med huvudkontor i Scweiz. Clariant-koncernen är med sina 22 000 anställda en av världens största producenter av specialkemikalier. I Malmö har man egen produktion samt försäljning av material för infärgning och egenskapsförändring av plast. Clariant Plastics & Coatings i Malmö är en av få enheter inom koncernen som erbjuder produkter riktade mot Medical-området.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

För den här tjänsten samarbetar Clariant med Wise Professionals. Alla frågor gällande uppdraget hänvisas till Patrik Gustavsson, Konsultchef Wise Professionals, på patrik.gustavsson@wise.se.

Tjänsten är ett uppdrag om 50% med möjlighet till mer. På längre sikt finns även möjlighet att bli tillsvidareanställd på Clariant. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
12 apr 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga