Comcube AB · Publicerad 16 nov 2021

Hypergene är ett Tech-bolag på marknaden för beslutsstöd och verksamhetsstyrning. Med vår molnbaserade (SAAS) produkt för planering, uppföljning och analys hjälper vi våra kunder att styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet. Just nu expanderar vi och söker därför en erfaren lösningsarkitekt. Vill du vara med och skapa grymma kundlösningar och samtidigt arbeta i ett välmående företag som befinner sig på en stark tillväxtresa är detta världens chans. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Tjänsten som lösningsarkitekt ingår i vår Expert Services-organisation. Bland dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden ingår:
  • Utveckla kundlösningar
  • Genomföra workshops - Delta, utmana och vara rådgivande i kunddialoger
  • Delta och stötta vår säljorganisation med expertis på området
  • Vara involverad i produktorganisationens arbete t.ex. driva framtagandet av specifika branschlösningar
  • Vägleda och coacha juniora kollegor i teamet
Tjänsten är på heltid med placering i våra moderna lokaler i Dockan (Västra hamnen) i Malmö. Du ingår i ett team om 11 personer och rapporterar till vår chef för Expert Services.

Kvalifikationer och personlighet
Du har en adekvat universitets- eller högskoleutbildning och flera års relevant arbetslivserfarenhet från produkt- och/eller konsultbolag.

Du har en stark förmåga för att förstå verksamheter och att ta dig an kundens källdata i form av olika ekonomi-, personal- och verksamhetssystem samt omsätta denna till kundlösningar. Du är erfaren i datamodellering och kan dokumentera och vägleda både kollegor och kunder inom området. Med andra ord är du en fena på att förstå verksamhetsprocesser och du har järnkoll på SQL. Du talar och skriver svenska obehindrat och kommunicerar utan svårighet på engelska.

Sist men inte minst är du en lagspelare som tycker om att dela med dig och bidra till kompetensutveckling samt bidrar till att vi som team tillsammans lyckas och skapar mervärde för våra kunder. Alla på Hypergene brinner för vår helt egenutvecklade produkt för verksamhetsstyrning och du som lösningsarkitekt är en viktig spelare för att säkra nöjda kunder med bra lösningar.

Om att arbeta på Hypergene
På Hypergene vill vi utmana och utveckla allt vi gör. Det gäller både vår produkt och hur vi ser på oss själva som företag och arbetsgivare. Vi tror på förändring genom mod och samarbete - att våga testa nya vägar och att göra det med stöd av varandra. Med det tankesättet har vi byggt ett företag där vi bryr oss om varandra och våra kunder och ett företag som är i stark tillväxt sedan många år tillbaka.

Frågar man medarbetarna om vad som det bästa med att arbeta på Hypergene lyfts ord som: hjälpsamhet, flexibilitet, prestigelöshet, produkten och alla kollegor. Som en del av oss får du dessutom spännande projekt, personlig utveckling och många sociala aktiviteter, alltifrån AWs och konferensresor till gemensamma löprundor och mycket annat som vi längtar tillbaka till nu när vi kan börja ses igen.

Vi erbjuder en flexibel arbetsmiljö där du kan arbeta hemifrån och från kontoret beroende på aktivitet och behov. Vi tror dock starkt att det fysiska mötet är viktigt för vår fortsatta framgång som team och företag.

Kontakt och ansökan
I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in ett CV och ett motivationsbrev som besvarar frågorna:
  • Varför du vill arbeta som lösningsarkitekt på Hypergene
  • Vad du framför allt tror att du kan bidra med som lösningsarkitekt på Hypergene.
Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink på 070-554 03 42 eller helena.heijmink@comcube.se alt. Helena Fransson på 070-554 05 04. Notera att vi arbetar med urvalet löpande! Du ansöker om tjänsten genom att bifoga din personliga presentation och ditt CV via denna länk: https://comcube.varbi.com/what:job/jobID:448438/?lang=se

Ansökningar tas endast emot via denna länk. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Hypergene, Malmö, Konsult, Business Intelligence, BI, Lösningsarkitekt, Solution Architect
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd - med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan kunder styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet. I dagsläget har vi ungefär 160 kunder, både inom privat och offentlig sektor. Oatly, TV4, Volkswagen, Stockholms Läns landsting, Göteborgs Stad och Lunds universitet är bara några av våra kunder. Företaget grundades 2000 och har de senaste åren utsetts till DI Gasell åtta gånger - något som ledde till att vi 2014 utsågs till Årets Maratongasell. Välkommen och läs mer om oss på https://www.hypergene.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
14 jan 2022
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Arkitektur

Inga fler liknande jobb tillgängliga