Comcube AB · Publicerad Igår 12:03

Mashie är mitt uppe i en digital förflyttning där flera tjänster byggs om med moderna JavaScript-ramverk.
Vi vill stärka upp med en kvalitetsansvarig för att säkerställa stabilitet i vår applikation framöver på ett effektivt och automatiserat sätt, och samtidigt se till att vi ligger i teknikens framkant.

Vi erbjuder en unik möjlighet till att ta en nyckelroll i utvecklingsteamet och bidra till högkvalitativ testdriven utveckling och förbättra kvalitetsprocessen.
Är du ett fan av effektiv utveckling?
En programmerare med förmåga att se helheter?

På Mashie kommer du att få arbeta med strategier och teknikval för test och kvalitetssäkring och välja rätt verktyg och metoder, samt implementera dessa för att kontinuerligt kvalitetssäkra och testa systemet.
Fokus ligger på automatiserade tester. All utveckling och testning sker in-house. Vi har inget separat testteam - vår ambition är att nå hög kvalitet utan att inkräkta på det agila arbetssättet.

Vi tajtar till processerna och minimerar antalet överlämningar med intelligenta och automatiserade lösningar. Problem bör lösas nära sitt ursprung!
Du är en person med stort intresse och hög kompetens inom Test och QA, relaterat till teknologier för mjukvaruutveckling.
Vi räknar med att du har en bakgrund som programmerare, helst inom webb i
JavaScript eller ASP.NET. Du kommer att arbeta tätt ihop med våra backend och frontendutvecklare.
Vi söker dig som
  • tycker att Continuous Delivery är svaret på frågan Hur jobbar man med effektiv utveckling?
  • engagerat och strukturerat arbetar för att dina metoder och arbetssätt fångas upp och förvaltas av alla i teamet
  • har mycket goda kunskaper inom automatiserad testning och verktyg för sådant, såväl client som serverside, browser automation, samt in-memory database testing
  • har praktisk erfarenhet av DevOps och att konfigurera och använda verktyg för Continuous Integration, gärna Octopus Deploy
Vi tror att du är

en utåtriktad person som gillar att ha kul ihop med dina kollegor. Du är driven och självgående, har finfina coaching skills och vill vara en förebild för andra. Du går alltid in med ett öppet sinne inför varje ny utmaning.
Du har relevant högskoleexamen men det viktigaste är att du är en problemlösare med ett genuint intresse för systemutveckling och att du är engagerad, flexibel och ansvarsfull.

Du behärskar både svenska och engelska och har lätt för att både kommunicera med och engagera dina medarbetare.
Tjänsten är på heltid med placering i våra moderna lokaler i centrala Malmö. Du ingår i ett utvecklingsteam om 15 personer och rapporterar till vår utvecklingschef.

Kontakt och ansökan
I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV på svenska där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Du ska också specificera ev. erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten.
Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink via 0705-540 342 alt. helena.heijmink@comcube.se eller Helena Fransson via 0705-540 504. Notera att vi arbetar med urvalet löpande.
Ansök därför redan idag! Välkommen med din ansökan via denna länk: https://comcube.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:174240/
Vi tar endast emot ansökningar via ansökningslänken!

Sökord: Mashie, Malmö, Utvecklare, Developer, Software, Mjukvara, DevOps, Test, QA, Automatiserad testning, Continuous Integration, JavaScript, ASP.NET, REST API/json, MS SQL Server,
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Mashie ABs affärsidé är att med starkt fokus på innovation och nytänkande skall vi utveckla, sälja och hjälpa kunderna med användarvänliga, verksamhetsstödjande lösningar för storskalig produktion och distribution av näringsriktiga måltider".

I Mashie har vi skapat ett unikt samarbete mellan 'industriell' IT-teknik och branschkunnande. Vi är inne i en väldigt expansiv fas där vi just har fusionerat med vår branschkollega Aivo under gemensamma namnet Mashie AB.

Därmed är vi Nordens ledande leverantör av tjänster och verksamhetsstöd för planering och produktion av måltider inom restaurang och storkök. Vi är totalt 35 anställda med bl.a. kostekonomer, säljare, verksamhetsutvecklare och ett utvecklingsteam på ca 10 personer. De senaste åren har vi legat på en omsättningsökning över 15% och budgeterad omsättning för 2017 förväntas hamna på ca 51 Mkr med bra lönsamhet.
Mashie AB har kontor i Malmö (HK), Helsingborg och Stockholm samt i Norge och Finland. Välkommen att läsa mer om oss på www.mashie.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga