Conrad Elektronik Norden AB · Publicerad 6 sept

Vill du arbeta med digital marknadsföring, kommunikation och e-handel? Då kan detta vara rätt utmaning för dig!

Arbetsuppgifter
Då vår marknadskoordinator ska gå på föräldraledighet i december, söker vi nu en ersättare med digital kompetens till vår marknadsavdelning. Som digital marknadskoordinator kommer du arbeta brett, ofta i projektform, med företagets marknads- och kommunikationsinsatser. Rollen passar dig som söker en koordinerande roll, är strukturerad och administrativt lagd, trivs med många kontaktytor och vill arbeta med både marknadsföring och kommunikation. I den här tjänsten är det viktigt att du har vanan att självständigt jobba från idé till genomförande med förmågan att se möjligheter och att ta ansvar för genomförandet.

Vi söker dig som
För att lyckas i rollen har du en förmåga att driva fler projekt samtidigt, är van att arbeta mot olika deadlines. Vi tror att du har eftergymnasial utbildning inom marknad eller kommunikation samt har några års erfarenhet inom digital marknadsföring och e-handel. Vi ser gärna att du har arbetat i en liknande roll sedan tidigare.

Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper och ser framför oss en kreativ och initiativtagande person som tycker om att hjälpa andra. Du trivs med att arbeta i en dynamisk organisation med perioder av högt tempo och har förmågan att slutföra utan att tappa fokus. Du förstår att rollen innebär att koordinera och hugga i där det behövs, därför tror vi att du är prestigelös, ordningssam och har en god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Talar och skriver obehindrat svenska och engelska. Tyska och/eller danska är meriterande.

Ansökan
I denna rekrytering kommer urval att ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt dock senast 2016-09-30

Tillträde:enligt överenskommelse.

Övrigt:tjänsten är ett minst 12 månader långt vikariat.

Arbetsort:Malmö

Om du har frågor får du gärna kontakta Sälj- och marknadschef
Andreas Malberg på tel. 0763 41 41 46 eller på andreas.malberg@conrad.se.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Conrad Elektronik Norden AB bildades 2005. Idag är vi till 100 procent ett e-handeldrivet företag med mer än 750 000 attraktiva produkter inom elektronik och teknik. Vår främsta styrka är ett mycket brett sortiment och attraktiva priser inom åtta stora produktkategorier - från komponenter till hemelektronik. Vi är en liten, effektiv organisation som sitter i attraktiva, moderna lokaler i World Trade Center i Västra Hamnen, Malmö.

Conrad Elektronik Norden AB är dotterbolag till Conrad Electronic som är ett 93 år ungt familjeföretag, beläget i Bayern, Tyskland. Conrad Electronic omsätter för ca. SEK 40 mdkr. årligen och har mer än 4 000 anställda i 17 länder.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Conrad Elektronik Norden AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga