DFDS A/S · Publicerad 24 nov 2021

Vi söker kvalificerad personal till vårt kockteam. Är du intresserad av att söka tjänsten som kock? Skicka då din ansökan redan i dag.

Vi erbjuder ett spännande jobb där du blir en del av vår DFDS-familj som har 150 års erfarenhet och historia.
Hos DFDS får du en unik arbetsplats som aldrig står still. Vi kör längs den vackra Oslofjorden 365 dagar om året med våra två passagerarfartyg Crown Seaways och Pearl Seaways. Fartygen fungerar som flytande hotell och våra 700 medarbetare betjänar upp till 780 000 gäster om året, från hela världen.

Vi har fyra restauranger ombord med olika koncept. I vår bufférestaurang 7 Seas serverar vi både frukost och kvällsmiddag/buffé till flera hundra gäster. I vår steakhouse-restaurang kan du få serverat en god grillad steak, och är man sugen på italienskt serverar vi pizza och pasta i vår Little Italy-restaurang.

JOBBET

Som kock hos DFDS får du en unik möjlighet till en varierad och spännande vardag, då du har möjlighet att jobba i våra olika restaurang-koncept med allt från buffé och ala carte till steakhouse och pizza.
Vi arbetar med råvaror av god kvalitét i alla våra restauranger, och som kock har du goda möjligheter att utveckla dig och få erfarenhet inom alla våra koncept.

Dina primära arbetsuppgifter som kock blir:
 • Matlagning till våra olika restaurang-koncept
 • Rengöring i köket
 • Egenkontroll
 • Hjälpa till på andra avdelningar[PH1] vid behov

Din profil
 • Du är minst 18 år
 • Du är utbildad kock
 • Du har en stor passion för matlagning
 • Du är hjälpsam och kan bibehålla en överblick, även i pressade situationer
 • Du är flexibel, ansvarsfull och har en god samarbetsförmåga

Krav
 • För att kunna arbeta ombord på båtarna är det ett krav att du ska prata flytande danska, svenska eller norska
 • Du ska kunna kommunicera på engelska
 • Du är innehavare av ett EU- eller EES-pass

PRAKTISK INFORMATION

Utöver en allsidig arbetsplats med möjlighet till utveckling och karriär blir du också en del av DFDS familjen. Du jobbar under en period på 14 dagar följt av 14 dagars ledighet – inklusive lön. Arbetstiden ligger på 10–12 timmar om dagen.

Vi garanterar en energisk och positiv arbetsmiljö med stark samarbetskultur. Du blir en del av en gemenskap med de mest fantastiska kollegorna.

Vi står för kost och logi när du är ombord. När jobbdagen är slut har du möjlighet att träna i vårt gym eller varva ner i ett av våra sällskapsrum och umgås med dina kollegor. Vi erbjuder även goda personalförmåner, bland annat gratis resor med DFDS för dig och din familj.

Lönen följer avtalet mellan DFDS och Metal Maritime och är nettolön som inte beskattas.

Är du vår nya kollega? Hoppa ombord och följ med på vår resa!

Tryck på "Ansök nu" för att ansöka. Vi behandlar ansökningarna löpande, men eftersom tjänsten ligger öppen året om kan det gå lite tid innan du hör från oss.

Om du har några frågor om tjänsten ber vi dig kontakta HR Manager Josefine Jönsson på +45 91 37 41 37.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
På ruten mellem København og Oslo sejler DFDS to skibe, CROWN SEAWAYS og PEARL SEAWAYS. Skibene fungerer som flydende hoteller og betjener årligt op imod 780.000 passagerer fra hele verden. Hver overfart tager ca. 17 timer, og undervejs er der en lang række tilbud: Fem forskellige restauranter, en vinbar, en pub, Natklub, Diskotek (Crown), Espresso House, Poolområder, Tax Free shopping samt Konferencecenter. Skibenes besætninger består af ca. 350 personer pr. skib. Hotelafdelingen udgør ca. 280 personer, og er dermed den største del af besætningen. Vi har alle et fælles mål om at betjene og give vores gæster en maritim kvalitetsoplevelse på havet. Læs mere om hvad vi tilbyder vores gæster på www.dfdsseaways.dk.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 jan 2022
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hotell & Restaurang

Inga fler liknande jobb tillgängliga