Danske Bank · Publicerad 1 nov 2019

Vi söker dig som är serviceinriktad, engagerad och redo att prospektera på nya kunder! Vi finns på en intressant bankmarknad och har ambitionen och viljan att utveckla framtidens Business Center. Miljön som vi arbetar i kännetecknas av ett mycket gott samarbetsklimat och hög puls. Låter detta spännande? Då kanske du är vår nya Relationship Manager!

Business Center Malmös främsta uppdrag är att hitta nya företagskunder i södra Skåne med fokus på Malmö/Lund samt bibehålla och utveckla relationen med befintliga kunder. Vi fokuserar på rörelsedrivande bolag som omsätter mellan 20-500 miljoner som kan ge banken en bred och lönsam affär. Vårt team kännetecknas av mycket energi och arbetsglädje som tillsammans drivs av att göra nya affärer i snabb takt. Vi arbetar teambaserat där du tillsammans med andra enheter och specialister på ett strukturerat arbetssätt tillför kunden mervärde.

Ditt uppdrag som Relationship Manager är att bibehålla och utveckla relationen med befintliga kunder samt aktivt arbeta på marknaden för att utöka vår affär med nya företagskunder. Du måste ha intresse och en bra förståelse för företagens verksamhet och utveckling, det är därför viktigt att kunna arbeta med framåtblickande analys för att på så sätt tillgodose och diskutera företagens kommande behov.

I arbetet ser vi det naturligt att du är lösningsorienterad och engagerad i kontakten med kunderna. Du förväntas ta ett stort ansvar i prospekteringen och hålla tempot uppe genom att träffa många nya kunder. För såväl nya som befintliga kunder förväntas du hålla en hög kundnöjdhet, säkerställa en god kreditkvalitet och utveckla och förädla lönsamheten.

Vem är du?
För att trivas i den här rollen tror vi att du är social, utåtriktad och trivs att arbeta i en relationsskapande roll. Du gillar att anta utmaningar och träffa nya företag med mål om att bygga upp och få din egen kundstock att växa.

Det är viktigt att du som söker har ett stort engagemang och förmågan att driva arbetet med din egen kundstock själv, samtidigt som du gillar att arbeta i lag tillsammans med dina kollegor. Du känner dig trygg i kundmötet och kan skapa både relationer med kunder samtidigt som du gillar att driva på möten. Du är van att arbeta strukturerat och med god kontroll över din agenda, då vi ofta har deadlines och uppföljningar.

Du ska ha arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, din erfarenhet på företagssidan och dina personliga egenskaper är viktigare än utbildningsbakgrund, men vi ser gärna att du har en akademisk examen inom ekonomi och en god förståelse och kunskap inom företagsekonomi. Det är en stor fördel om du har god kännedom om näringslivet i Skåne.

Att arbeta på Danske Bank
Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare med drivet att utveckla sig själva och våra affärer. För dig som vill växa både personligt och professionellt ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team och inspirerande ledare omkring dig. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Är du intresserad?
Tveka inte att kontakta Magnus Rosenqvist, Head of Business Center, på 0703-733607 om du har frågor eller vill veta mer.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ansökan och CV senast 2019-11-24.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med på vår resa mot att bli den mest tillförlitliga finansiella partnern. Vår ambition är att skapa värde för våra kunder, såväl privatkunder som företag och institutioner.

Danske Bank växer snabbt i Sverige, där vi är en utmanare på bankmarknaden, och vi vill därför anställa de mest ambitiösa personerna som vill vara med och bidra till vår drivna och inkluderande kultur. Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har 19 500 anställda i 16 länder, varav 1 500 i Sverige.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga