Deloitte Sweden · Publicerad 19 aug 2020

Transfer Pricing

Är du intresserad av att arbeta med internationell rådgivning utifrån globala affärsmodeller i en internationell miljö?

Transfer Pricing eller internprissättning som det heter på svenska syftar till prissättning av transaktioner som sker mellan bolag som tillhör samma multinationella koncern. Frågor relaterat till koncerninterna transaktioner är något som har fått en ökad relevans allt eftersom multinationella företag växer och globaliserar sina verksamheter. Därmed utgör Transfer Pricing en stor utmaning för såväl våra klienter som för politiker och skattemyndigheter världen över. Transfer Pricing är globala riktlinjer som grundar sig i en djup förståelse för företags affärsmodeller, strategier och värdeskapande aktiviteter i kombination med olika länders skatterättsliga regelverk.

Om rollen

Som Transfer Pricing-konsult på Deloitte i Malmö kommer du få möjlighet att arbeta i en mycket internationell miljö. Vi arbetar med multinationella företag och samarbetar med andra Deloittekontor runt om i världen. Du kommer även få möjlighet att arbeta med klienter i flera olika branscher.

Deloittes Transfer Pricing-avdelning assisterar sina klienter med varierande uppdrag innehållandes allt från rådgivning kring nya internprissättningsmodeller, koncerninterna omstruktureringar, förvärv, skatterevisioner, dokumentationsuppdrag, värderingar, etc. Oavsett uppdrag kommer du alltid i din roll, i någon utsträckning, utgöra en direkt kontaktpunkt gentemot klienter.

Vi söker

Vi söker dig med en bakgrund inom juridik och med fallenhet för ekonomi, eller ekonomi och med fallenhet för juridik till vår avdelning för Transfer Pricing på vårt Malmökontor med start i januari 2021.

Du ska ha:
  • examen i juridik eller ekonomi,
  • god analytisk förmåga,
  • utmärkta verbala och skriftliga kommunikationsfärdigheter på svenska och engelska,
  • nyfikenhet och ett driv att ta dig an nya uppgifter och utmaningar,
  • hög social kompetens och vara bekväm med att ta plats och synas,
  • god samarbetsförmåga och trivas att arbeta i team, och
  • förmåga att hantera många projekt på samma gång och en vilja att arbeta hårt och göra karriär.
Förkunskaper inom området såsom arbetslivserfarenhet, utbildning, uppsats eller annat är meriterande men inte ett krav.

Vi erbjuder

Du kommer få möjligheten att arbeta med de största företagen i Sverige och internationellt. Dina arbetsuppgifter kommer att vara både omväxlande och utvecklande. Du kommer att vara i frontlinjen när vi assisterar våra klienter och Deloitte erbjuder dig en social och internationellt präglad arbetsplats. Vi är under stark tillväxt och lägger stora resurser på att vidareutveckla vår verksamhet och våra medarbetare.En karriär på Deloitte innebär ständig utveckling. Här får du tillgång till ett globalt nätverk av erfarna kollegor som bidrar till att du kan stärka både dig själv, våra klienter och vår verksamhet.

Ansökan

Du ansöker online, dock senast 27 september. Din ansökan bör vara skriven på engelska och ska bestå av ett personligt brev, CV och betygskopior från högskola/universitet samt gymnasium. Notera att du behöver ladda upp samtliga dokument för att din ansökan ska ses som fullständig.

Frågor?

Vid eventuella frågor kring ansökningsförfarandet är du välkommen att kontakta Sophie Karlerö, Rekryterare, på telefon 070-080 27 77. Vid eventuella frågor kring rollen är du välkommen att kontakta Sally Strid, Manager på Transfer Pricing, på telefon 070-080 42 76.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 312 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler jobb från Deloitte Sweden tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga