Deterministic Conbtrol · Publicerad 26 dec 2019

Brinner du för Automation och PLC och vill arbeta med några av branschens duktigaste specialister inom området? Deterministic Control erbjuder en spännande tjänst för dig som vill ha stort eget ansvar och goda möjligheter till utveckling.

Om tjänsten

Vi på Deterministic Control är ett litet men väl sammansvetsat gäng som har en passion för det vi gör: skapande, genomförande och driftsättning av komplexa automationslösningar. Vi tror på att bygga samhörighet kollegor emellan och arbetar därför i projektform och hyr normalt sett inte ut resurskonsulter. Hos oss kommer få stort ansvar och frihet, men för att ge dig trygghet jobbar du alltid tillsammans med någon kollega i projekten.

I din roll som PLC-programmerare blir du en viktig del av leveransen av våra projekt. Du blir delaktig i projektets alla faser från idégenerering till utveckling, driftsättning och support.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av och fallenhet för programmering av PLC/Scada eller DCS system. Vi tror att du är utbildad civil- eller högskoleingenjör alternativt har gått annan relevant KY-eller YH-utbildning. Då vi söker en erfaren PLC-programmerare lägger vi inte så stor vikt vid vilka system och tekniker du har arbetat med utan vi vet att du, med rätt hjälp, snabbt kommer kunna utveckla rätt färdigheter inför varje projekt. Erfarenhet av arbete i utvecklingsprojekt är dock viktigt för att lyckas hos oss.

Lika viktigt som din kompetens är din personlighet. Du måste älska utmaningar och vara mogen att ta stort eget ansvar. Vi kommer inte berätta för dig hur du skall göra och hos oss kommer du inte kunna gömma dig bakom någon annan. Däremot kommer du alltid ha någon att bolla dina idéer med och hos oss skall du aldrig vara rädd för att göra misstag. Du är prestigelös och vet att som automationsingenjör varvas din arbetsdag mellan nyskapande teknikutveckling på kontoret med besök i de mest oglamourösa delarna av kraftverk och processindustrier.

Du har körkort, behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift och tycker att det är spännande att resa då och då i tjänsten - för du vill ju inte missa driftsättningen av dina projekt.

Om verksamheten

Deterministic Control är specialiserat på utveckling, genomförande, driftsättning och service inom industriell automation. Vi levererar kvalificerade produkter och ingenjörslösningar inom styr- och reglerteknik vilka på ett kostnadseffektivt sätt stödjer våra kunders produktionsprocesser. Tack vare en mycket djup expertis, lång erfarenhet och ett oberoende från produktleverantörer kan vi hitta optimala lösningar utifrån varje kunds unika situation. Bland våra kunder finns allt från kraftbolag till industrier.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 jan 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga