Diaverum · Publicerad 21 dec 2020

Diaverum är en av världens ledande, fristående leverantörer inom njursjukvård och vår erfarenhet inom njursjukvård sträcker sig över mer än 25 år. Vi finns idag i 22 länder och med över 400 kliniker med 11 000 motiverade medarbetare som tar hand om våra mer än 39 000 patienter. På vårt koncernkontor i Malmö finns vår utvecklingsavdelning som, i agila team, arbetar med att utveckla riktigt bra applikationer och IT-lösningar för både medarbetare och patienter.

Nu söker vi en Frontend-utvecklare

Vi erbjuder
Vi har höga ambitioner! Vi kan erbjuda dig en spännande och utvecklande vardag i ett team som verkligen gör skillnad för sjukvårdspersonal och patienter. Vi sitter i nya fräscha lokaler i Hyllie som har anpassats efter vårt teams behov. För att bli ännu bättre på det vi gör, bygger vi just nu upp en virtuell klinik på plats där vi kan testa våra applikationer samt visa hur de används ute på klinikerna.

Vårt webbaserade informationssystem hanterar stora mängder patientdata och dess tillhörande applikationer stöder många olika arbetsflöden och användargrupper inom vår verksamhet. Det handlar om verktyg som underlättar dialyssköterskornas dagliga arbete, så att de kan ägna så stor del av sin tid som möjligt till det som sköterskor är bäst på - att ta hand om våra patienter. Det handlar även om mobila appar för våra patienter som gör det möjligt att följa upp sina behandlingsresultat, få individuella tips och råd kring sitt hälsotillstånd och kommunicera med sin klinik mellan behandlingarna. Dessutom handlar det om AI, som hjälper våra läkare att fatta beslut. Bara för att nämna några exempel...

Om tjänsten
Som Frontend-utvecklare hos oss kommer du att arbeta i ett av våra agila utvecklingsteam där självorganisering och teamwork är högt hållna ideal. Du kommer att delta i alla faser av vår utvecklingsprocess i nära samarbete med både kravställare, designers/UX:are, andra utvecklare och testare.

Din bakgrund
Vi söker dig som gärna har några års erfarenhet inom Frontend. Har du arbetat med system som hanterar känsliga persondata är det ett plus.

Du talar och skriver engelska obehindrat och kommunicerar effektivt.

Om du har kompetens inom några av dessa teknologier, som ingår i vår teknikstack, ser vi det som ett stort plus:
 • React.js (eller liknande JS-bibliotek)
 • HTML, CSS och JavaScript
 • TypeScript
 • User Interface/User Experience
 • DevOps (GitLab, Octopus Deploy)
 • Testning
 • Agila ramverk (t ex Scrum)
Som person...
 • är du engagerad och målfokuserad
 • är du analytisk, ordningsam och drivs av att leverera med hög kvalitet
 • har du ett genuint användarfokus och kan identifiera och svara på våra användares behov
 • är du serviceorienterad och har en flexibel inställning
 • är du en lagspelare och har ett öppet sinne
Din ansökan
Vill du vara med på denna viktiga och spännande resa?

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Roi Rekrytering. Frågor kring denna rekrytering ställer du till Lisa Alsterberg på lisa.alsterberg@roirekrytering.se alternativt 073-394 15 05

Vi gör ett löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Du ansöker via formuläret i annonsen. Notera att vi inte tar emot ansökningar via email. Urvalet kommer att ske löpande då vi har som mål att hitta rätt person så snart som möjligt!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga