Dillon · Publicerad 30 juli

Vår verksamhet växer! Vi söker nu dig som är fast besluten om att i framtiden kunna titulera dig auktoriserad revisor. Hos oss på Dillon erbjuds du rätt plattform att nå dina mål - på resans gång bli du en del av ett familjärt team och ett kontor med hög trivselfaktor.

Vi på Dillon erbjuder ett brett tjänsteutbud inom revision, redovisning och rådgivning. Vårt syfte är att genom engagemang, kompetens och personlighet hjälpa företagare driva sin verksamhet så att de når sina mål. Vi är sedan drygt 30 år specialister inom vårt område och vi ser oss själva som en erfaren nytänkare i branschen. Vår verksamhet växer ständigt och i dagsläget har företaget ca. 25 anställda på kontoret i Malmö, varav ungefär 10 arbetar inom området revision.

Om tjänsten

Vi ser det som en självklarhet att du liksom vi redan från dag ett har som gemensamt mål att du i framtiden erhåller din auktorisation. Vi vet hur man når dit och vi kommer att med coachning och stöttning hjälpa dig att realisera ditt mål.

Som revisorsassistent hos oss på Dillon kommer du att utifrån din kunskapsnivå stötta teamet, d.v.s. kontorets revisorer och bolagets övriga assistenter, i arbetet med att granska och analysera bolag. I takt med att du gör framsteg kommer du tilldelas mer ansvar, mer avancerade arbetsuppgifter och tillbringa mer tid ute hos våra kunder - med tiden kommer du under handledning av påskrivande revisor kunna hantera bolag/kunder på egen hand.

Vi ser framför oss hur du tar och axlar större ansvar ju längre in i din anställning du når och att du efter ca. fyra år ger dig i kast med att avlägga provet för att bli auktoriserad revisor. Som anställd hos oss får du förstås revisionsutbildningarna (revision 1-3) genom FAR och vi finansierar din revisorsexamen.

Vi erbjuder

Vi erbjuder alla våra anställda en god bas för personlig utveckling. Som anställd hos oss på Dillon erbjuds du rätt plattform för att nå din revisorsauktorisering. Vi rekryterar endast assistenter som vi i framtiden har plats för som revisorer - sannolikheten att nå dina mål är större hos oss. Du får en viktig roll i bolagets framtid, det är du och dina kolleger som bygger grunden för våra fortsatta framgångar.
  • Handledning av revisor
  • Revisionsutbildning 1-3 genom FAR samt revisionsexamen samt löpande kompentenspåfyllning
  • Marknadsmässig lön, flextid, friskvårdsbidrag, pension
Vi satsar hårt på våra medarbetares trivsel och välbefinnande. På kontoret serveras dagligen frukost och en gång i månaden kommer en massör till kontoret. Vår interna trivselgrupp anordnar regelbundna happenings i form av exempelvis grillkvällar och AW’s och vår PT tillika receptionist ser till att dem som vill får en extra push när vi blir för stillasittande.

Vi vill att du ska lyckas och vi vågar lova att du kommer att bli positivt överraskad över teamkänslan som råder på kontoret!

Vi söker dig som...

Vi ställer höga krav, samtidigt som vi har väldigt kul på jobbet. Vi söker dig som trivs med att ta ansvar och som brinner för att bygga långsiktiga relationer som bygger på förtroende, internt såväl som externt. Som person är du dedikerad det du tar dig an och du har lätt för att samarbeta.

Krav och kvalifikationer:
  • Du har som mål att bli auktoriserad revisor och är villig att jobba målmedvetet och ihärdigt för att nå dit
  • Du har en examen inom ekonomi med inriktning redovisning/revision och uppfyller Revisorsinspektionens teoretiska krav för auktorisation
  • Kan bidra till kontorets redan trevliga och familjära stämning
Din inställning, vilja att lyckas och din uthållighet kommer vara avgörande i vårt val och direkt avgörande för att bli lyckosam i rollen.

Ansökan

Du ansöker genom att klicka på "Sök tjänst" och bifoga ditt CV och personliga brev. Sista ansökningsdag är 2018-09-14.

För frågor rörande rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig Rekryterare Björn Jonasson på Roi Rekrytering: 0709-261227 eller bjorn.jonasson@roirekrytering.se

För frågor rörande tjänsten, vänligen kontakta Emma Kantoft: emma.kantoft@dillon.se.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Dillon

Dillon erbjuder ett brett tjänsteutbud inom revision, redovisning och rådgivning. Med drygt 30 års branscherfarenhet är vi specialister inom vårt område. Därtill kommer ett rikt kontaktnät med affärsjurister, skattekonsulter och andra specialister som vid behov kan tas i anspråk. Som kund hos Dillon får du all den hjälp du behöver för att driva din verksamhet framgångsrikt och professionellt.

Vill du veta mer om oss så får du gärna besöka vår hemsida: www.dillon.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 sept
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Revision , Assistent