Din Familie Jurist ApS · Publicerad 24 aug 2020

Vill du vara en del av ett nyetablerat företag med ett på den svenska marknaden helt nytt koncept?
FamiljeAvtal söker en ytterligare jurist till vårt team som håller till i centrala Köpenhamn. Har du intresse för familjerätt, möten med människor och trivs i en rådgivande roll så kan detta vara något för dig.
I mars 2019 grundade vi Din Familie Jurist ApS i Danmark. Företaget säljer familjerättsliga dokument och har haft stor framgång med att hjälpa tusentals danska familjer. Vi har nyligen startat upp samma koncept i
Sverige genom företaget FamiljeAvtal och är redo att hjälpa svenska familjer att känna sig trygga i familjerättsliga frågor. Som jurist blir du en del av det svenska teamet och bidrra till FamiljeAvtals succé i
Sverige. I takt med att verksamheten växer kommer det att finnas möjligheter för utveckling och för att skapa en spännande karriär.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att sitta i våra nya, moderna lokaler som ligger nära hamnen på Sluseholmen 1 i Köpenhamn.
Kontoret ligger i nära anslutning till kollektivtrafik och det finns bra med parkeringsmöjligheter. Det gäller en heltidsanställning på 37 timmar i veckan.

Som jurist hos FamiljeAvtal kommer du dagligen att arbeta med klienter över telefon, ge råd och upprätta testamenten, framtidsfullmakter samt andra familjerättsliga dokument. FamiljeAvtal erbjuder dig som jurist ett stimulerande arbete med stora möjlighet till utveckling.

Din profil
Du har en jur.kand eller juristexamen. Erfarenhet av eller särskilda studier inom familjerätt är meriterande.

Som person är du lyhörd, noggrann och har en god samarbetsförmåga. Du är vidare skicklig på att formulera dig på svenska så väl i tal som i skrift. Ditt arbete kommer i huvudsak att bestå av kontakt med klienter, varpå professionalism och hög ansvarskänsla är viktigt. För att lyckas i denna tjänst behöver du ha en god servicekänsla och förmåga att kommunicera på ett lättbegripligt sätt med det juridiska innehållet i fokus.

Du är den ideala kandidaten om:
Du är initiativrik och älskar att lösa juridiska problem och brinner för att hjälpa dina klienter.

Du har en säljande personlighet.

Du uttrycker dig lättbegripligt och tydligt i såväl tal som skrift och kan förklara komplicerade juridiska termer på ett enkelt sätt.

Du har en hög servicekänsla och är professionell gentemot klienterna.

Vi går igenom ansökningar och kontaktar relevanta kandidater till tjänsten löpande.

Har du frågor eller vill ha mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Avdelningsdirektör Usman Javid på telefon +45 2844 3555 (engelska eller danska).

För att söka tjänsten skickar du ditt CV och personliga brev till uj@dinfamiliejurist.dk och skriver "Ansökan jurist" i ämnesfältet.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 sept 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Juridik
Kontakt
Mejla Usman Javid

Inga fler liknande jobb tillgängliga