Draftit · Publicerad 16 jan

Vi söker en Key Account Manager som är regionansvarig för Göteborg, med produktansvar inom området Juridiska HR-stöd, till Draftit i Malmö. Draftit grundades 2004 och har vuxit stabilt sedan dess och befinner sig nu i en expansiv fas. Draftit vill fortsatt kunna erbjuda sina kunder VIP-upplevelser samt ligga steget före - har du det som krävs för att vara med på resan?

Arbetsuppgifter

Du ansvarar själv för hela säljprocessen, från att boka in dina egna möten till att skriva avtal och vidareutveckla dina befintliga kunder. Du kommer att arbeta med en produktportfölj som är marknadsledande. Du är van att självständigt driva dina egna processer samt att arbetar proaktivt, långsiktigt och sätter kundernas behov främst. I rollen som KAM kommer du att vara regionansvarig för Göteborg. Du kommer att utgå från Malmökontoret och arbeta tillsammans med dina kollegor i ett framgångsrikt KAM-team. Draftits marknads-, produkt och IT-avdelning sitter i samma lokal och kommer att finnas till din hjälp. Allt för att du ska lyckas!

Kvalifikationer

Vi söker dig med en stark drivkraft och minst 5 års erfarenhet av B2B försäljning samt med ett intresse för teknik och webbverktyg. Du har en eftergymnasial utbildning inom business, teknik, juridik eller liknande och behärskar svenska och engelska både i tal och skrift. Som person är du ödmjuk, analytisk och kunddriven. Vi tror att du kommer att trivas bäst hos oss om du strävar även efter ständig utveckling av dig själv, produkten och företaget.

Draftit

Draftit hjälper chefer och specialister att ligga steget före genom smarta webbverktyg. Draftit sammanfattar inte bara juridik, utan sätter den i rätt sammanhang och hjälper sina kunder med den.

Med Draftit kan företag vara säkra på att de alltid får de senaste nyheterna om deras omvärld, tätt åtföljda av vägledande material och inspirerande innehåll. Juridik med Draftit är okomplicerad. Det ska vara lätt att göra rätt. Draftits ledstjärna har alltid varit att lyssna på kunden och bygga lösningarna utifrån deras vardag.

Kunderna arbetar med allt från HR och Lön, till Skolledning. Med Draftits produkter sparar de tid, är förberedda och handlar korrekt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 jan
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga