E.ON · Publicerad 1 aug

Vi söker nu en Business Controller till E.ON. Har du erfarenhet från energisektorn, har goda kunskaper inom finansiell controlling och är analytisk? Tjänsten förväntas börja omgående och till en början är man anställd som konsult på Poolia i 6 månader, med stora chanser till anställning direkt hos E.ON. Ansök redan idag, vi har ett löpande urval för intervjuer!

Arbetsuppgifter

Som Senior Business Controller hos E.ON är du en del av ett av Sveriges mest spännande företag. Inom ditt affärsområde är du ansvarig för resultatövervakning och analys baserad på operativa KPIer, samt KPI-rapportering och utveckling. Du kommer arbeta med ekonomisk planering, budgetering, prognos och bokslutsarbete. Du är spindeln i nätet och kommer vara ett stöd till både verksamheten och olika utvecklingsprojekt, där du kommer arbeta både högt och lågt. Dina arbetsuppgifter kommer också att omfatta riskanalys och riskrapportering, samt att hjälpa verksamheten att driva förbättringar och kontinuerligt arbeta för att förbättra analysverktygen, samt styra processer och system. Rollen innefattar självklart ad hoc-uppgifter. Du kommer agera likt en projektledare i vissa delar av arbetet där du får hitta rätt ägare till uppgiften du får till dig, detta med stöd av dina kollegor.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som Senior Business Controller hos E.ON Finance, har du minst 3-5 års erfarenhet inom Business Controlling, eller liknande funktioner. Du har bra analytiska färdigheter och förmågan att fånga in, förstå, länka ihop och utvärdera information som är relevant för verksamheten du jobbar med. Du trivs i en arbetsmiljö där den ena dagen inte är den andra lik, och har lätt för att anpassa dig till förändringar. Du kan identifiera orsaker till problem och du kan hitta och driva förbättringar. Du har också goda presentationsfärdigheter, både verbala och skriftliga (svenska och engelska), samt har förmåga att presentera komplexa frågor i tydliga nyckelbudskap. Då du kommer arbeta mycket i SAP är det meriterande om du har erfarenhet från det.

Poolias målsättning

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 aug
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga