E.ON · Publicerad 18 okt

Company description:

E.ON Elnät levererar el till över en miljon kunder. Vårt elnät är drygt 130 000 km långt, vilket motsvarar nästan tre varv runt jorden. Vi har cirka 600 medarbetare från Malmö i söder till Sollefteå i norr. E.ON Elnät omsätter lite drygt sju miljarder kronor årligen.

Job description:

Till E.ON Elnät med placering i Malmö, Norrköping eller Sundsvall söker vi en Driftplanerare Regionnät Som regionnätsdriftplanerare kommer du att vara en central resurs i planeringen av underhålls- och projektarbeten inom E.ON Elnäts regionnät. Du kommer att ha en nyckelroll där du koordinerar planerade avbrott och samtidigt arbetar för att möta interna och externa intressenters krav på tillgänglighet samt säker elleverans.

Du kommer att ha ett brett ansvarsområde och vara direkt delaktig i framtagandet av nationella avbrottsplaner med direkt inverkan på E.ON Elnäts projektplan för investeringar i regionnätet. Du kommer att planera och upprätta driftorder för avlastningar, omkopplingar samt ur- och idrifttagningar för våra regionnätsanläggningar. Vidare förväntas du ha en viktig roll i projektverksamheten där du är med och drar gränslinjer för projektgenomförande kopplat till avbrottsplaneringen. Deltagande i interna och externa forum, projekt- och byggmöten förekommer frekvent.

Tillsammans med systemdriftsingenjörer och regionnätsdriftplanerare utgör du ett team om tio medarbetare, där ni tillsammans arbetar mot gemensamma mål och för att möta en elmarknad under stark utveckling.

Tjänstens hemvist är i dagsläget i Malmö, med möjlig placering i Norrköping eller Sundsvall för rätt kandidat.

Required profile:

Vi söker dig som har en högskoleutbildning med teknisk inriktning inom elkraftsområdet samt flerårig erfarenhet från att bygga, driva och/eller optimera elkraftssystem. Erfarenhet av regionnätsdriftplanering eller driftledning på regionnätsnivå är ett plus. För att lyckas i rollen är det viktigt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Körkort B är ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper där du förväntas hantera affärsrelationer på ett professionellt sätt, vara handlingskraftig och kunna ta genomtänkta beslut. Vidare förväntas du vara strukturerad, organiserad och arbeta metodiskt, där säkerheten och kunden alltid kommer i första hand.

Delar du våra värderingar, tilltalas av en nyckelroll och tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet? Då kommer du att trivas hos oss. Välkommen med din ansökan!

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef, Thomas Nagy, +46 703 032737

För fackliga frågor, vänligen kontakta:

Sofia Gustavsson, Unionen, +46 703 066065

Johan Persson, Akademikerna, +46 706244064

Johanna Sellevi, Ledarna, +46 702 241924

Henrik Windahl, SEKO, +46 702 282533

E.ON strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi välkomnar sökanden som breddar vår mångfald.

What we offer:
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
E.ON Elnät levererar el till över en miljon kunder. Vårt elnät är drygt 130 000 km långt, vilket motsvarar nästan tre varv runt jorden. Vi har cirka 600 medarbetare från Malmö i söder till Sollefteå i norr. E.ON Elnät omsätter lite drygt sju miljarder kronor årligen.
+ Läs mer om företaget