Emploid · Publicerad 7 juni 2021

Om rollen

Som Account Manager på EMPLOID bygger du dina egna kundrelationer. Fokus kommer initialt att vara uppsökande försäljning mot vår huvudmålgrupp som består av små och medelstora företag i Malmö/Lund/Helsingborgs-regionerna. Vi anser att en hög aktivitetsnivå kommer att bidra till din framgång och du kommer därför att ha en hög närvaro ute hos företag där du tillsammans med våra rekryterare ser till att skapa rätt förutsättningar för ett lyckat samarbete. Ditt främsta verktyg i din uppsökande försäljning kommer att vara telefonen och till din hjälp har du ett effektivt CRM-system för att hantera dina försäljningsaktiviteter. Utöver detta kommer du även att arbeta med prospektering och traditionell säljadministration.

För att ge dig rätt förutsättningar att lyckas i rollen kommer vi under dina första 6 månader arbeta efter en strukturerad plan för att du ska utvecklas i din roll. Allt från säljcoachning och mötesteknik till mötesbokning och sambesök.

Tjänsten kommer med tiden att förändras i takt med att du växer i din roll som Account Manager. Du kommer att få full support och stöd av samtliga kollegor på EMPLOID, men vi tror också på styrkan att få prova sig fram och både lyckas och misslyckas på egen hand.

Om dig

Vi på EMPLOID tror på långsiktiga relationer med våra kunder och därför är din förmåga att skapa förtroende av största vikt. Genom att vara förtroendeingivande tror vi att du framgångsrikt kan etablera och förvalta relationer på ett prestigelöst sätt som gynnar samtliga parter.

Ett stort inre driv är den absolut viktigaste egenskapen, vad du har gjort tidigare lägger vi inte så stor vikt vid. Utöver det tror vi att du besitter någon eller några av dessa egenskaper för att ha bästa förutsättningar att lyckas i rollen:
  • Stort engagemang
  • Vilja att lära dig nya saker
  • Nyfikenhet
  • Orädd och våga utmana dig själv.
  • Att sätta upp och arbeta mot egna mål.
  • En bra lyssnare
Kompetenskrav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Obehindrad i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Kunskap i Office-paketet
  • B-körkort
Övrig information

Start: September

Plats: Malmö

Lön: Fast + provision

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Account Manager, Säljare, Företagssäljare, Kundansvarig, B2B, Malmö, Lund, Helsingborg, Trelleborg, Rekrytering, Heltid, tillsvidare
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
EMPLOID växer och det går bra för oss!

Vi har varit igång i snart 3år och är nu redo att ta ytterligare steg. Vi har genomfört över 200 rekryteringar till våra kunder i Skåne sedan EMPLOID startades i september 2018. Vi hade en fin tillväxt under 2020 och har fått en väldigt bra start på 2021, därför vill vi nu stärka upp vår säljavdelning för att nå nästa nivå.

EMPLOID är ett entreprenöriellt drivet företag med gedigen erfarenhet inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Genom vårt breda kandidat- och företagsnätverk hittar vi lösningar som passar våra kunder och kandidater oavsett vilket deras behov är.

Säljavdelningen på EMPLOID består idag av vår grundare, tillika säljchef, samt en Senior Account Manager. Hos oss kommer du att få stöttning och har alla förutsättningar att lära dig av personer med gedigen erfarenhet av försäljning.

Ökat förtroende från nya och befintliga kunder vid deras personalbehov har också gjort att vi nyligen förstärkt vår leveransavdelning och totalt är vi sju internt anställda på EMPLOID.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 juli 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Account Manager

Inga fler liknande jobb tillgängliga