Engcon · Publicerad 19 nov 2021

Om rollen och oss
Engcon är en av Sveriges ledande leverantörer av utrustning till grävmaskiner. Våra helhetslösningar ger dig inte bara världsledande produkter, du får även närheten till service och reservdelar via återförsäljare och vårt växande nät av auktoriserade servicepartners (ASP) över hela landet.

Vi söker nu en Teknisk säljare till Södra Sverige. Det här är rollen för dig som trivs med att ta ett stort eget ansvar, du har en stark passion för försäljning och nätverksbyggande. Troligtvis kommer du från branschen och har en stor produktkännedom och ett stort tekniskt intresse.

Hos oss på Engcon blir du en viktig nyckelperson i vår säljorganisation och med stora utvecklingsmöjligheter. Vi anser att det är viktigt med individuell utveckling därför ses vi delar av din tid på vårt huvudkontor i Strömsund för att utbyta erfarenheter kollegor sinsemellan, tillsammans utvecklas vi vidare för att stabilt hålla hårt i vår första plats som ledande aktör på marknaden inom vårt segment.

Vi erbjuder
För oss är det viktigt att alla våra medarbetare delar våra värderingar: Våra gemensamma värdeord är Proffsighet, Engagemang, Kommunikation & Tydlighet, Flexibilitet & Service samt Initiativ. Det betyder att alla inom företaget strävar mot samma mål: Att föra både vårt och kundens företag framåt. För Engcon är kunden alltid i centrum, men för att det ska vara möjligt krävs engagerade medarbetare och rätt fokus - framgång föder framgång. Hos oss får du arbeta med innovativa och kvalitetsrika produkter på ett marknadsledande företag. Vi är i en starkt utvecklande fas med höga ambitioner för framtiden. Här har vi korta vägar till beslut och hos oss har du även goda möjligheter att utvecklas i en internationell koncern.

Om dig
I rollen som säljare kommer du att få möjligheten att utveckla försäljningen inom ditt distrikt. Du kommer att få bearbeta nya potentiella kunder samtidigt utveckla våra befintliga kunder. Du kommer att jobba självständigt och planera din egen tid med stöttning av engagerade kollegor.
  • Du har en förmåga att ta för dig och har en stark vilja av att anta utmaningar
  • Du har förmåga att tänka i stora drag, men är samtidigt noggrann med detaljer
  • Du är orädd, driven och tävlingsinriktad
Vidare tror vi att du har
  • Minst ett par års erfarenhet av B2B försäljning
  • Intellektuell höjd och förmåga att snabbt omvandla teknisk information till kundvärde
  • Stor vana att strukturera och planera din tid och givetvis en vana att arbeta i CRM
  • Gedigen erfarenhet från B2B försäljning inom bygg- eller industrisektorn med ett proven track record av lyckosam nykundsförsäljning mot slutkund
  • Starkt självledarskap och egen initiativförmåga
  • Körkort B
  • Förmåga att formulera dig professionellt på svenska och engelska både tal och skrift
Är det dig vi söker? Då vet du vad du ska göra - varmt välkommen med din ansökan! Vi ser gärna att du tar dig tid att besvara våra urvalsfrågor (går snabbt!)

I denna rekrytering samarbetar vi med Kristin Selander på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video - med ett fysiskt möte med slutkandidat innan anställning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
12 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga