Ernst & Young AB · Publicerad 23 jan 2020

Nu letar vi efter en erfaren konsult inom Business Services till Ernst & Young i Malmö.
EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden. Som transaktionsrådgivare på EY kommer du vara del av en nordisk gemenskap och arbeta med många olika uppdrag.

I tjänsten ingår följande arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att i team och självständigt biträda kunder i alla delar av en transaktion. Exempelvis säljprocesser, företagsförvärv, företagsvärdering, generationsskiften & andra typer av omstruktureringar.
  • Driva Säljprocesser
  • Genomföra Due Diligence projekt
  • Projektleda generationsskiften
  • Företagsvärderingar
EY Business Services servar kunder inom alla delar av transaktionsrådgivning såsom M&A, Due Diligence och värderingsfrågor, där vi stöttar kunden genom hela processen. Kundsegment är i första hand små och medelstora ägarledda företag, både befintliga EY kunder och andra.

Vem är du?
  • Du har minst 5 års dokumenterad erfarenhet av att arbeta med corporate finance
  • Examen från högskola/universitet, gärna med inriktning finans eller ekonomi
  • Du är en god användare av Microsoft Office
  • Du har god kommunikationsförmåga i svenska och engelska, i både tal och skrift.
Vi letar efter dig som är naturligt nyfiken och entusiastisk att lära sig nytt! Du är social och gillar att arbeta i ett team och bygga relationer med både kollegor och klienter. Du är målorienterad och antar utmaningar med ambitionen att utvecklas. Dessutom är du strukturerad och organiserad, har bra analytiska färdigheter och naturligtvis ett genuint intresse för företagande och M&A-transaktioner. I gengäld kan du förvänta dig stöd från bra kollegor, en stark laganda som hjälper dig att växa i din karriär.

Om EY
EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och affärsrådgivning. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre - för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i. Det börjar med en företagskultur som ger dig praktiska erfarenheter och möjligheten att utvecklas i den riktning du själv önskar. Vår ambition är att tiden på EY ska vara den mest värdefulla i karriären - oavsett om du stannar hos oss eller går vidare till en annan arbetsgivare. Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/se/karriar samt i sociala medier och på vår blogg, karriarbloggen.ey.com.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny-Maria Lindström på jenny-maria.lindstrom@wise.se

Sista ansökningsdag är den 29/2 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se. Vi arbetar dock löpande i denna rekrytering och annonsen kan därmed plockas ner innan sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
2 mars 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga