EuroMaint · Publicerad 12 nov 2019

Vill du arbeta i en ledande roll, har erfarenhet av elkonstruktion och vill få chans att jobba i en framtidsbransch?

Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Bolagets tjänster och produkter säkrar tillförlitligheten och livslängden för spårburna fordon såsom godsvagnar och passagerartåg samt lok och arbetsmaskiner. Här får du möjlighet att i en ansvarsfull roll leda, utveckla och driva konstruktionsteamet som säkrar att underhållsavdelningarna får rätt tekniska lösningar. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Har du någon gång sett på formel 1? Ja, då kanske du också har imponerats av systematiken kring depåerna? Snabbheten och kunnandet är otvivelaktigt. Helt olikt är det faktiskt inte i Euromaints verkstadsdepåer, tågen kommer in och de ska med hög säkerhet servas, repareras och sedan ut i spåret igen. Nu ges du chansen att vara en del av det genom att arbeta med att leda kompetenta och självgående konstruktörer som tar fram tekniska lösningar för reparation och underhåll av spårbundna fordon. Du får en verksamhetsnära roll där du samarbetar tätt med produktionen och andra delar av verksamheten. Här får du jobba i en bransch i stark tillväxt, i ett tryggt företag med hög stabilitet och samtidigt bidra till framtiden för spårtrafikbundna fordon och passagerarvagnar.

Dina framtida arbetsuppgifter

Konstruktionsavdelningen arbetar med att utveckla och konstruera om befintliga lösningar/produkter samt specialbeställningar från våra uppdragsgivare. Bredden av tekniska utmaningar för våra konstruktörer är stor och internt har vi många tekniskt kunniga personer att luta sig mot. Som chef och ledare kommer du ges frihet och ansvar att fördela arbetet för konstruktörerna.

I dina arbetsuppgifter ingår att:
  • Personalansvar för konstruktörerna (5 st) samt resultat och budgetansvar
  • Med ditt närvarande ledarskap utveckla och leda dina medarbetare
  • Planera, följa upp och utvärdera konstruktions- och designuppdrag utifrån verksamhetsbehov och resursplanera konstruktionsuppdragen.
  • Ansvara för internt godkännande av konstruktionsunderlag avseende kvalitet, driftsäkerhet, produktionsvänlighet och överensstämmelse med tillämpliga standarder.
  • Bidra till utveckling och förvaltning av system, processer, riktlinjer och rutiner inom konstruktionsområdet.
  • Ansvara för och genomföra mindre utredningar kring tekniska projekt kopplat till produktionen.
  • Vid behov vara operativ som konstruktör i egna uppdrag.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Din närmsta chef är affärsenhetens tekniska chef. Du ansvarar för 5 st konstruktörer utspridda i Malmö, Örebro och Luleå med kompetens inom mekanik och elektronik. Vår tekniska avdelning består av totalt 11 personer där andra i teamet arbetar som materialtekniker och systemtekniker. Resor inom Sverige, främst till våra andra kontor, ingår i tjänsten. Antalet övernattningar per år uppgår till ca 10.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med flerårig erfarenhet som elkonstruktör. Har du erfarenhet av att leda andra i exempelvis projekt eller om du har erfarenhet av personalansvar ses det som meriterande. Även erfarenhet som mekanikkonstruktör samt en fordonsteknisk bakgrund ses som meriterande. Då du kommer att arbeta produktionsnära ser vi det som en fördel om du har erfarenhet av att arbeta nära produktionen. I grunden har du en eftergymnasial utbildning inom el, erfarenhet bedöms som likvärdigt. Du har erfarenhet av att arbeta i något Cad-system (vi använder AutoCad). Då dokumentation sker på svenska söker vi dig med goda kunskaper i svenska samt även viss förståelse i engelska (då delar av dokumentationen är på engelska).

Vi söker dig som har en förmåga att ta egna initiativ och ansvar. Som har en förmåga att leda andra och en förmåga till att strukturera upp processer. Då rollen innebär många kontaktytor söker vi dig som trivs bra en koordinerande roll där din kommunikativa förmåga kommer till sin rätt. Du trivs i en trygg och stabil miljö där vi arbetar med att utveckla och förbättra arbetssätt och rutiner.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga