European Media Partner · Publicerad 9 sept 2019

Vill du bli en del av ett engagerat säljteam i ett expansivt företag? Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och söker nu dig som vill göra karriär inom mediebranschen.

European Media Partner International är ledande inom content marketing i norra Europa med kontor i Malmö, Amsterdam och Hamburg. Vi är specialister på att producera och distribuera allt från magasin till tematidningar i den ledande dagspressen och skräddarsy digitala temakampanjer åt våra kunder.

Vår vision är att bli den ledande aktören på den europeiska marknaden - för att realisera vår vision behöver vi dig som ser att kreativitet, högt driv och hårt jobb mot uppsatta mål är en förutsättning för att lyckas.

För oss är det viktigt att du är självgående och prestigelös samt har en drivkraft att överträffa definierade mål. Arbetet hos oss rullar på i högt tempo och alla anställda ges ett stort ansvar från dag ett. Vi fäster stor vikt vid personlighet och stark drivkraft i din ansökan.

Om tjänsten
Som säljare med projektansvar hos oss på Malmökontoret blir du en del av ett team på 15 engagerade medarbetare. Du driver varje projekt, d.v.s. tidning, från idé till färdig produkt. Huvudparten av din tid tillbringar du med att finansiera ditt projekt genom annonsförsäljning - från nykundsbearbetning till avslut och uppföljning. Förutom att finansiera tidningen så har du ansvar för att hitta relevanta intervjupersoner, ha kontakt med våra frilansande journalister och säkerställa att allt material är inne före tryck. Telefonen blir ditt viktigaste verktyg och försäljningen sker mot företag över hela Sverige.

Låter det som mycket ansvar? Vi vet hur man når bra resultat - vi kommer att hjälpa dig att lyckas. I säljarbetet jobbar du i nära samarbete med andra projektledande säljare, affärsutvecklare och teamledare. I det redaktionella arbetet jobbar du nära vår redaktion och journalister. Vi är ett härligt team som utbildar, stöttar och coachar varandra.

Vi erbjuder
Vi erbjuder alla våra anställda en god bas för personlig utveckling. Som anställd hos oss på EMP ges du möjlighet att påverka det sätt du arbetar på för stunden och inom koncernen finns karriärmöjligheter nationellt såväl som internationellt - du bestämmer själv hur långt du vill nå, endast din vilja och ditt driv begränsar dina möjligheter.
  • Ett varierande jobb - du är säljare och projektledare samtidigt. Varje år leder du flera kampanjer där du ansvarar för allt från försäljning och innehåll till slutlig produkt.
  • En gedigen säljutbildning som anpassas efter din personliga utveckling.
  • Stor möjlighet att påverka din lön. En hög marknadsmässig fast lön med provision och bonus utan tak.
  • Heltidstjänst på vårt huvudkontor i Malmö
Du erbjuds en viktig roll, det är du och dina kollegor som bygger grunden för våra fortsatta expansioner och framgångar. Vi enas kring våra gemensamma mål - ditt team vill att det går bra för alla. Vi vågar lova att du kommer att bli positivt överraskad över teamkänslan som råder på kontoret!

Vi söker dig som
Som du säkert redan förstått så präglas vårt företag av en stark säljkultur men också av möjligheter och entreprenörsanda. Vi ställer höga krav, samtidigt som vi har väldigt kul på jobbet. Vi söker dig som trivs med att ta ansvar och som brinner för att göra affärer och bygga långsiktiga relationer som bygger på förtroende.
  • Vill ta nästa steg i karriären och utvecklas som säljare.
  • Siktar mot toppen och jobbar hårt för att nå uppsatta mål.
  • Värdesätter frihet under ansvar och högt i tak.
  • Har en positiv energi som du gärna delar med dig av - hos oss är samarbete en förutsättning för att lyckas!
  • Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av försäljning, annan relevant arbetslivserfarenhet eller eftergymnasial utbildning.
  • För oss är det inte avgörande vad du gjort tidigare. Din inställning, nyfikenhet, din vilja att lyckas och din uthållighet kommer vara avgörande i vårt val och direkt avgörande för att bli lyckosam i rollen.
Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att ansöka. Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV och personliga brev. Inkludera även referenser i ansökan.

Vid frågor, hör av dig till: rekrytering@europeanmediapartner.com.

Om European Media Partner International
European Media Partner är ledande inom content marketing i norra Europa och producerar och distribuerar allt från magasin till tematidningar i den ledande dagspressen och skräddarsydda digitala temakampanjer. Enkelt uttryckt jobbar vi med värdeskapande marknadsföring, content marketing, som fokuserar på kundens målgrupp. Det är det här vi är experter inom. Företaget grundades 2012 i Malmö och i dag finns vi, förutom i södra Sverige, även i Amsterdam och Hamburg.

Vill du veta mer om European Media Partner så ta en titt på vårt Instagramkonto eller på vår hemsida www.europeanmediapartner.com
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Affärsutvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga