För kunds räkning · Publicerad 17 okt

I Sverige är vi marknadsledande i vår bransch med en omsättning på drygt 40 MSEK. Vår mjukvara är egenutvecklad och vi är etablerade i Sverige, Norge och Finland. Bolaget är lönsamt och har förutsättningar för en tillväxtresa på 100-150% de kommande fem åren och för rätt person erbjuder vi en fantastisk hävstång i form av möjligt ägande och marknadsmässiga villkor.

Du är en kommersiell civilingenjör, systemvetare alt. tekniskt lagd civilekonom med erfarenhet av att leda ett lönsamt produkt- och tillväxtföretag, helst inom området mjukvara/teknik/verksamhetsstöd, i rollen som VD, COO, affärsområdeschef eller motsvarande.

Du har relevant och aktuell erfarenhet av att:
  • bygga organisation/process/affär under tillväxt
  • arbeta med affärsutveckling och ta fram business case
  • vara involverad i produktutvecklingsprocessen
  • bedriva framgångsrikt försäljningsarbete
  • personalledning där det ingått att leda genom andra
Som person har du starka ledaregenskaper med utgångspunkten att frigöra medarbetares maximala potential. Du brinner för att utveckla och effektivisera affären och organisationen samtidigt som du har förmåga att vara rak, tydlig, beslutsam, mål- och resultatinriktad. Du har en utomordentlig förmåga att rekrytera stjärnor, både genom att känna igen dem, attrahera dem och ha dem i ditt nätverk.

Vi har en entreprenöriell stämning på företaget. Det är därför helt avgörande att du uppskattar ett sådant klimat och kan se fördelarna med korta beslutsvägar, en närvarande styrelse samt engagerade och drivna kollegor.

Tjänsten är på heltid med placering i Malmö. Du rapporterar till styrelsen och arbetar mycket nära framför allt ledningsgruppen men också stora delar av vår övriga personalstyrka. Arbetet är förknippat med planerade resor, uppskattningsvis någon/några dag/ar per vecka, inom framför allt Sverige men också övriga Norden varför körkort och en privat situation som möjliggör resande och övernattning är en förutsättning.

Hos oss får du världens chans att göra skillnad! Du välkomnas till ett familjärt team med högt i tak och där mod, engagemang och drivkraft värderas högt. För rätt person finns fantastiskt goda möjligheter att få vara med och ta oss till nästa nivå.

I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV på svenska där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Du ska också specificera ev. erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Fransson via 0705-540 504 eller helena.fransson@comcube.se eller Helena Heijmink via 0705-540 342. Notera att vi arbetar med urvalet löpande. Ansök redan idag! Välkommen med din ansökan via denna länk: https://comcube.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:113559/

Vi tar endast emot ansökningar via ansökningslänken!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga