Förenade Service · Publicerad 27 jan 2020

Förenade Service har en stark tillväxt och därmed ökar behovet av analys och pålitligt beslutsunderlag. Därför söker man nu en Controller för att avlasta CFO. Initialt blir huvudansvaret att säkerställa BI-data och förbättra rapporter och rutiner. Idag är många processer manuella och den nya Controllern har en viktig roll i att automatisera dessa. När den strukturen är satt har man stora möjligheter att själv påverka rollen i den riktning som passar en. Så är du en proaktiv controller med stenkoll på datan och värdesätter en transparent och prestigelös arbetsmiljö så är du personen vi söker.

Du rapporterar till CFO Gisela Brynhagen och ingår i ett team av ca 10 personer på ekonomiavdelningen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Skapa relevanta rapporter och beslutsunderlag
 • Säkerställa BI data i Power BI
 • Skapa underlag för månadsrapportering till moderbolaget
 • Driva effektiviseringsarbete tillsammans med CFO
 • Vidareutveckla rutiner och processer
 • Analysarbete
 • Kontrollfunktion för nya kontrakt
Vem är du:

För att klara rollen bra behöver du vara en riktig "siffernörd", van att hantera stora datamängder och vara duktig på att utnyttja BI-verktyg, gärna Power-BI. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av Data Warehouse. Ett krav att du kan eller snabbt kan lära dig designa egna jetrapporter. Vi tror att du har ett par års erfarenhet av controllingarbete. Du behöver ha god förståelse för redovisningens grunder och är en mycket avancerad användare i Excel. Då rollen är ny är det viktigt att du är självgående när det gäller att hantera system och skapa rapporter. Du arbetar proaktivt och förstår vad du och dina kollegor behöver för data för ett optimalt analysarbete.

Vad erbjuder företaget dig:

Arbetsmiljön på Förenade Service kännetecknas av samvaro, att man har trevligt på jobbet och att ledningen gör "det lilla extra" för personalen. Man har starkt hälsofokus och det finns tillgång till minigym i lokalerna.

Placeringsort: Malmö, Höjdrodergatan 19

Om Förenade Service AB:

Förenade Service bedriver verksamhet inom facility service och ingår i Forenede Koncernen som är ett danskt familjeföretag med verksamhet inom såväl facility service som omsorg.

Förenade Service omsätter ca 450 m SEK och har 1 400 anställda av 64 olika nationaliteter.

Läs mer på https://www.forenade-service.se/

I denna rekryteringsprocess samarbetar Förenade Service med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anna Alenryd på 0707-64 81 04, anna.alenryd@meritmind.se eller Viktoria Asp på 0737-48 20 92, viktoria.asp@meritmind.se.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt men senast den 19 februari.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga