Förskoleförvaltningen · Publicerad 26 sept 2019

Som förskollärare hos oss arbetar du för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola. Du leder och utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med resten av arbetslaget. Du har ett särskilt ansvar för undervisningen, och arbetar med läroplanen som bas utifrån varje barns kunskaper, erfarenheter och specifika förutsättningar. Alla förskollärare i Malmö stad har schemalagd tid (5 tim/vecka) för reflektion, dokumentation och lärande med kollegor. * Du har en förmåga att möta barn, kollegor och vårdnadshavare med glädje, engagemang och entusiasm. * Du har som förskollärare huvudansvaret för avdelningens kvalitetsutveckling. * Du arbetar aktivt med att utveckla olika lärmiljöer i verksamheten utifrån barnens intressen. * Du är positiv och nyfiken, samt har en vilja att utveckla dig själv i ditt arbete. * Du har barnet i fokus och förstår värdet av nära relationer med barnen och dess vårdnadshavare som en grund till en framgångsrik förskola. * Du har nära till skratt och sprider arbetsglädje. * Du ser verksamheten som en helhet och du trivs i en miljö som ställer höga krav på flexibilitet, handlingskraft och social kompetens.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har förskollärarexamen. Vi vill gärna att du bidrar med engagemang, kreativitet och ett driv att utveckla verksamheten. Du möter varje barn med respekt och lyhördhet. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med vårdnadshavare och kollegor. Du behöver ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. För att tillsvidareanställas som förskollärare krävs förskollärarlegitimation, enligt Skollagen. Du som har förskollärarexamen men saknar legitimation, anställs på tidsbegränsad anställning.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit på tel 0771693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/. Blanketten finns i kategorin Belastningsregistret och heter Skola, förskola eller barnomsorg Belastningsregistret.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Inom förskolan i Malmö stad får du löpande kompetensutveckling, tydliga karriärmöjligheter och ett nära ledarskap. Läs mer på http://www.malmo.se/förskolekarriär. Vi barn i Tygelsjö söker en nyfiken, lärande och lustfylld förskollärare som rustar oss och verksamheten för framtiden. Vi vill uppleva magiska ögonblick på förskolorna, varje dag. Vi söker engagerade pedagoger som vill vara med och vidareutveckla våra förskolor och som lägger fokus på vår nyfikenhet och våra intressen. Det viktigaste för oss är att vi är trygga, har roligt och utvecklar vårt lärande. Vi älskar vår närmiljö och närheten till naturen. Våra pedagoger är ett glatt gäng med mycket humor, där samarbete är en självklarhet och som grannar med varandra har de ett naturligt kontaktnät och hjälper varandra. Vårt ledord i Tygelsjö: NYFIKENHET.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 okt 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Förskollärare
Kontakt
Mejla Orlando Vallejos Reese

Inga fler liknande jobb tillgängliga