Förskoleförvaltningen · Publicerad 20 dec 2019

Som psykolog blir ditt uppdrag att bidra med det psykologiska perspektivet utifrån ett tydligt barnperspektiv med barnets bästa i fokus. Uppdragen genomförs på alla organisatoriska nivåer utifrån psykologisk kunskap med psykologiska metoder. Arbetet sker i nära samverkan med och på uppdrag av utbildningschefer och rektorer. En viktig samarbetspartners är även förskole områdenas ledningsgrupper och det pedagogiska utvecklingsteam som också är knutet till utbildningsområdet.

Som psykolog i specialpedagog- och psykologteam inom Förskoleförvaltningen kommer du att arbeta med konsultation, handledning, fortbildningar och föreläsningar samt krishantering vid händelser kopplade till våra förskolor. En viktig uppgift är att vidareutveckla verksamheten i områdets förskolor och öppna förskolor utifrån de behov som finns och som uppstår.
Regelbunden handledning erbjuds samt regelbundna lärgruppsmöten för alla psykologer anställda i förskoleförvalningens olika utbildningsområden.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad psykolog gärna med erfarenhet av förskoleverksamhet. Tjänsten kräver att du har förmåga att strukturera och planera ditt eget arbete. En god förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp då samarbete i olika konstellationer kommer att vara en del av arbetet. Vidare söker vi dig som har ett intresse av att utveckla psykologfunktionen i förskoleverksamheten och det interna arbetet i teamet.

En vana av att planera och genomföra utbildningar är meriterande liksom erfarenhet av att arbeta i team och även kunskap i och erfarenhet av handledningsmetodik.

Som person har du hög integritet och en god kommunikativ förmåga. Du har också lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med både kollegor, samarbetspartners som uppdragsgivare samt är lyhörd för verksamhetens behov.

Varmt välkommen med din ansökan!


Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit på tel 0771693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/.
Blanketten finns i kategorin Belastningsregistret och heter Skola, förskola eller barnomsorg Belastningsregistret.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 jan 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Psykolog
Kontakt
Mejla åse Ingemansson

Inga fler liknande jobb tillgängliga