Förskoleförvaltningen · Publicerad 15 mars

Som specialpedagog i teamen arbetar du med stödjande arbete till pedagogerna i förskolan, likaså sker handledning och rådgivning till pedagogerna. Du arbetar utifrån barn i behov av särskilt stöd. Du ska tillsammans med övrig pedagogisk personal inom förskolan planera för barnens pedagogiska stöd för att göra barnens vistelse och utbildning så framgångsrik som möjligt. I arbetet ingår att utföra pedagogisk kartläggning, bedömning av behov, vara delaktig i upprättandet av handlingsplaner samt diarieföra i platina. Fortbildning och kompetensutveckling av pedagogerna i förskolan ingår också i arbetsuppgifterna. Specialpedagog och psykologteamet arbetar på uppdrag från förskolecheferna och förutom konsultation, handledning och kompetensutveckling av medarbetare är du en professionell förebild i den pedagogiska verksamheten. I ditt arbete kan det även bli aktuellt med samarbete med andra myndigheter och organisationer. Ditt arbete präglas av många kontaktytor. Att arbeta i ett team ger som vi ser det utvecklingsmöjligheter för dig i din roll som specialpedagog.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare med specialpedagogutbildning. Du har erfarenhet i rollen som specialpedagog, gedigen erfarenhet av barn i behov av särskilt stöd samt erfarenhet av att handleda förskolepersonal. Som person är du kommunikativ, lyhörd, drivande, kreativ med fokus på lösningar. Du har en helhetssyn för att driva utvecklingsarbete samt en god samarbetsförmåga. Du har ett inkluderade synsätt, är flexibel, gillar utmaningar och trivs med att arbeta i team, men även självständigt. Låter detta som en tjänst för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Förskoleförvaltningens huvuduppdrag handlar om att lägga grunden för ett livslångt lärande. Vi lockar kompetenta medarbetare genom att erbjuda spännande uppdrag, trygga anställningar och en arbetsplats där nyfikenhet och nytänkande är i fokus. Vi är en stor organisation med goda möjligheter till utveckling och nya karriärvägar. Förutom spännande utvecklingsmöjligheter blir du som anställd i Malmö stad erbjuden kompetensutveckling, friskvårdsbidrag. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Enligt skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta utdrag kan beställas på http://www.polisen.se/sv/Service/Blanketter/Registerutdrag/Vanliga-blanketter/skola_barnomsorg/ Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Förskoleförvaltningen har fem specialpedagog/psykologteam som arbetar operativt med verksamhetsutveckling i respektive förskoleområde. Då två specialpedagoger går i pension till sommaren söker vi nu två nya medarbetare till utbildningsområde Norr och Söder. Område Norr sträcker sig från Kirsebergs lummiga gator via centrum ut till havet och Västra hamnen. Tjänsten har sin arbetsplats mitt i stan nära Triangeln, Södra Förstadsgatan 34. I vårt team är vi 6 specialpedagoger, 1.5 psykologer och en teamledare. Område Söder sträcker sig från kontorshuset Strumpan Fosievägen 13 (där tjänsten har sin arbetsplats) via Lindängen, Nydala och Högaholm till Oxie i söder och Lindeborg, Södertorp och Hyllie mot västra Malmö. I söders team är vi 6 specialpedagoger, 1,5 psykologer och en teamledare.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 apr
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Specialpedagog

Inga fler liknande jobb tillgängliga