Fastighets- och gatukontoret · Publicerad 25 nov 2019

Nu söker vi en handläggare för markupplåtelse till Upplåtelseenheten då en av våra kollegor ska sluta. Vi tillhör Avdelningen för offentlig miljö som förvaltar och driftar det som vår stadsutvecklingsavdelning tar fram. Bland annat ordnar vi arrangemang, driver besöksanläggningar och ser till att nödvändiga avstängningar och trafikomledningar fungerar så smidigt som möjligt. Upplåtelseenhetens huvuduppgifter är att handlägga upplåtelser och tillfälliga trafikregleringsåtgärder, samt att arbeta med parkeringsövervakningsfrågor. Vi är ett team på åtta personer som arbetar med markupplåtelser. Du kommer att hantera olika former av polistillstånd för exempelvis uteserveringar, arrangemang, byggbelamringar, marknadsföring och reklam ute i den offentliga miljön. Geografiskt arbetar du främst inom västra Malmö där bl.a. Ribersborgsstranden och Västra hamnen ingår. En stor del av arbetstiden är kontorsarbete, men du kommer också att vara ute på plats för att föra dialog med exempelvis företrädare för olika verksamheter i staden. Samverkan med polis, förvaltningar inom Malmö stad och andra parter ingår också. Rollen innebär att du följer remissen hela vägen från att den kommit in till oss, genom hela processen till uppföljning av utfärdat tillstånd. Du handlägger ärendet självständigt utifrån de regler, riktlinjer och rutiner som finns. Vårt arbete är en del av att göra Malmö till en attraktiv stad för både våra medborgare och besökare. Vad erbjuder vi dig? Vi erbjuder ett spännande och varierat jobb, tillsammans med dina kollegor kommer du bidra till den positiva upplevelsen av Malmö genom ditt arbete med den offentliga miljön. Du kommer få frihet att planera och organisera ditt arbete på egen hand. Fastighets- och gatukontoret erbjuder ett öppet och prestigelöst arbetsklimat där vi värdesätter och förstår vikten av att kommunikation är en integrerad del av verksamheten. Du kommer att få cirka 450 kollegor inom förvaltningen, personer med ett stort engagemang och samhällsintresse som brinner för att utveckla och bygga Malmö stad.

Kvalifikationer
Vi söker dig med en akademisk utbildning inom juridik, samhällsvetenskap eller med annan inriktning som vi bedömer relevant i kombination med din erfarenhet. Du har minst ett års erfarenhet av en liknande roll av handläggning där du fattat självständiga beslut som företrädare för en myndighet eller motsvarande. Det är meriterande om du hanterat markupplåtelseavtal samt att du har dokumenterade kunskaper i ordningslagen. Dina kunskaper i skriven och talad svenska är mycket goda då du kommer arbeta med skriftliga remissvar och har daglig kontakt med allmänheten. Det är även meriterande om du har kunskaper i fler språk utöver engelska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, vilket bland annat innebär att du är ansvarfull och noggrann, kan arbeta självständigt utifrån existerande regelverk och riktlinjer och kan samarbeta med både kollegor och externa parter. I din roll som handläggare är du ansiktet utåt för Malmö stad, vilket kräver en känsla för service och att du är duktig på att bemöta olika människor. Välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? På uppdrag av tekniska nämnden äger, utvecklar och förvaltar fastighets- och gatukontoret stadens mark. Genom en effektiv och modern organisation möjliggör vi ett gott stadsliv för Malmöborna och stadens näringsliv. Vi bygger en stad. Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi tycker att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du en spännande och dynamisk arbetsplats med trygghet genom kollektivavtal samt förmåner som friskvårdbidrag, flexibel arbetstid, möjlighet till semesterväxling m.m.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 dec 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga