FindersFee Sverige AB · Publicerad 25 sept

Här kommer ett tillfälle för dig som vill få en crach course i kvalificerad modern headhunting!

För ett par år sedan lärde jag känna Emma. Denna blonda stylta med knallrött läppstift som alltid var perfekt målat. Hon besatt en nyfikenhet, mod och en proaktivitet som jag sällan skådat. Sedan hade hon ett självförtroende som hette duga. När jag frågade henne om hennes karriärplan fick jag ett snabbt svar att hon självklart inom några år skulle sitta som HR chef i en större internationell koncern. Jag får erkänna att jag fnös över hennes naivitet då jag själv som 70-talist inte ens hade vågat uttala det i början av min karriär....

Emma hade en förlagd praktiktermin och undrade om hon fick göra denna på FindersFee. Med viss tvekan accepterade jag och hade säkerligen en intention att ge henne uppfostran i ödmjukhet i åtanke. Denna blev aldrig aktuell för Emma visade sig bli en ovärderlig resurs under den tid hon var hos oss och nu undrar jag om det finns fler av hennes art?

Vad blir ditt uppdrag? Jag kontaktade Emma som idag är är HR Strateg och bad henne ge dig en sann och uppriktig beskrivning om vad du skulle kunna förvänta dig:
"Jag är fostrad i mitt yrke av Pernilla och FindesFee där min karriär började genom praktik inom min utbildning och därefter anställning som rekryteringsassistent. Detta har för mig inneburit att jag vågar testa nytt och lita på min kompetens. Pernilla hade stort förtroende för mig och lät mig gå in i situationer som jag aldrig tidigare varit i, allt från ett knackigt försök till att ta en kravprofil till att hålla intervju och ta referenser. Jag fick lära mig och utvecklas av mina misstag och det är inte från i efterhand som jag har insett att hon var där hela tiden om något skull gå åt pipan.
Pernilla ställer höga krav och är tydlig med sina förväntningar samtidigt som det är bra att även kunna läsa av vad hon faktiskt behöver, för ibland ser hon inte det själv... Att arbeta för Pernilla är utmanande och utvecklande, det är högt tempo och ställs höga krav men framför allt är det otroligt roligt!"

Jag vill poängtera att Emma är något smickrande i sin beskrivning, men jag kommer att ställa höga krav på dig. I gengäld kommer du få tillgång till mina snart 20 års långa rekryteringserfarenhet. Trots många års erfarenhet betraktar jag mig som modern, innovativ tillsammans med en hög kvalitativ grund i stommen. Vi på FindersFee har många spännande samarbetspartners såväl mycket kvalificerade kandidater då vi arbetar med management och specialist rekryteringar. Dessutom är vi en av få aktörer som verkligen kan och verkar inom referral recruitment med över 10 års erfarenhet.

Tjänsten som rekryteringsassistent kan vara på hel eller deltid och vi sitter i vackra lokaler nära Triangeln.

Kandidatprofil:

Du som kan vara rätt för detta uppdrag har sannolikt en beteendevetenskaplig grund, antingen pågående eller nyligen avslutad. Det är klart meriterande om du har läst Urval & Rekrytering samt Samtal & Intervjumetodik. Sannolikt är du inte kursetta för du har under din studietid engagerat dig i olika projekt såväl arbetat sidan om.

Som person har du en snabb uppfattningsförmåga, lyhördhet, allmänbildad och har en stor personlig drive. Du skapar en struktur med flexibilitet och vet med dig att du trivs i en tempofylld miljö. Att hålla deadlines och leverera det du lovar och lite till är din devis. Som person är du nätverkande och har lätt att knyta kontakter och för rollen krävs det att du talar och skriver svenska och engelska flytande. I dig finns en grundtrygghet som med åren kommer att ge dig pondus medan just nu betecknas det mer som (läs flosker) "skinn på näsan".

ÄR DET DIG VI SÖKER EFTER?
Låter detta passande för dig? Om så, slå mig en signal och presentera dig själv eller som jag hade föredragit; ett videomeddelande som kort beskrivning av dig, Denna skickar du till pernilla@findersfee.se. Jag vill inte ha ditt CV eller personliga brev i första läget utan jag kommer att be om det.

VET DU VEM VI SÖKER EFTER?
Rekommendera dem till oss genom att registrera dig som finder på vår hemsida: www.findersfee.se. Är det din kandidat som erhåller tjänsten kompenseras du med en findersfee (7 500 kr). Bra kontakter lönar sig, för alla.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
FindersFee hjälper företag att lyckas med sina rekryteringar på ett tids- och kostnadseffektivt sätt genom rekommendations och hittelönsbaserad rekrytering.
FindersFee bedriver search inom specialist- och chefsegmentet. Det innebär att verksamhetens kandidatbas bygger på att människor (finders) lämnar personliga rekommendationer av kandidater för nuvarande eller framtida rekryteringsbehov. För detta erhåller dessa finders en hittelön för en rekommendation som leder till lyckat resultat, dvs slutförd rekrytering. Tillsammans skapar FindersFee och deras Finders ett snabbare tempo, effektivare processer och träffsäkrare urval i varje rekrytering.
Bra kontakter lönar sig för alla....
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 okt
Anställning
Trainee
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Kontakt
Mejla Pernilla Borgström
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga