FindersFee Sverige AB · Publicerad 17 okt

Nu har jag har fått en unik möjlighet att vara med och välja min framtida medarbetare, kollega och chef. FindersFee står inför en härlig framtid som inkluderar en del förändringar och därför söker vi en säljande VD till kontoret i Malmö som vill vara med och utveckla verksamheten.

Jag heter Johanna och är ganska ny inom rekryteringsbranschen - en bransch som fascinerar mig. Jag vill att du som min framtida ledare är duktig på att bygga relationer, är strategisk och inspirerande. Att du är engagerad, involverande och har en förmåga att sprida glädje är viktigt för vårt samarbete. De bästa resultaten tror jag att vi uppnår genom att ha roligt tillsammans och ta tillvara på varandras styrkor.

Önskelistan med egenskaper är lång och den kan vi prata om mer när vi ses eftersom det personliga mötet är väldigt avgörande.

FindersFee jobbar med ett beprövat koncept där vi tar hjälp av dem vi kallar finders - personer med stort kontaktnät som rekommenderar lämpliga kandidater. När rekommendationen leder till en anställning erbjuder vi findern en findersfee som tack för hjälpen. På så sätt nyttjar vi våra finders utan att utnyttja dem. Bra kontakter lönar sig - för alla!

Som VD för FindersFee i Malmö behöver du givetvis ha erfarenhet av rekrytering. Det kan handla om att du haft rekrytering som en av dina arbetsuppgifter kombinerat med annat eller att du faktiskt arbetat som rekryteringskonsult. Du ska i alla fall ha medverkat i en hel del rekryteringar för att du ska vara aktuell för tjänsten. Du är den som kommer att driva affärerna, leda och fördela arbetet samt skapa de bästa förutsättningarna för att vi ska lyckas. Rollen är främst operativ med fokus på försäljning och rekrytering. Du ansvarar också för den strategiska utvecklingen av verksamheten i Malmö med omnejd och kommer därmed att ha nära dialog med ägarna i Västervik.

För att trivas hos oss ska du tycka om entreprenörskap i en mindre verksamhet och vara mån om att ge kandidater, kunder och finders ett personligt bemötande. Du behöver kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

ÄR DU REDO ATT VÄXA MED FINDERSFEE?
Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt till johanna@findersfee.se.

VET DU VEM VI SÖKER EFTER?
Rekommendera den personen till oss genom att registrera dig som finder på vår hemsida: www.findersfee.se. Är det din kandidat som erhåller tjänsten kompenseras du med en findersfee (12 000 kr).

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta mig på samma mailadress som ovan eller på 072-549 22 40.

Johanna Karlefeldt
FindersFee Malmö
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
FindersFee hjälper företag att lyckas med sina rekryteringar på ett tids- och kostnadseffektivt sätt genom rekommendationsbaserad rekrytering.

FindersFee bedriver search inom specialist- och chefsegmentet. Det innebär att verksamhetens kandidatbas bygger på att människor (finders) lämnar personliga rekommendationer av kandidater för nuvarande eller framtida rekryteringsbehov. För detta erhåller dessa finders en findersfee för en rekommendation som leder till lyckat resultat, dvs slutförd rekrytering. Tillsammans skapar FindersFee och deras Finders ett snabbare tempo, effektivare processer och träffsäkrare urval i varje rekrytering. Bra kontakter lönar sig för alla....
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga