Franshill Förvaltning AB · Publicerad 10 nov 2020

Är du redo för nya utmaningar? Vill du känna den där känslan av att vara med om något nytt? En ny roll, ett bolag i en spännande fas, en omgivning där alla är lyhörda och blickar framåt? Läs då vidare här.

Franshill är det familjära fastighetsbolaget som ständigt växer, och som nu söker en redovisningsekonom till kontoret i Malmö. Här erbjuds du en möjlighet att själv vara med och utforma denna nya roll tillsammans med ekonomiansvariga Susanne som du sedan jobbar i nära samarbete med. Du jobbar även i nära samarbete med VD för projektbolagen och rapporterar till VD för Franshill.

Du har ansvaret för redovisningen i koncernens projektbolag Curahill samt Fler Bostäder där det f n ingår ca 14 bolag. Curahill utvecklar samhällsfastigheter och Fler Bostäder utvecklar bostäder med människan i centrum.

Tjänsten är bred och innefattar allt från leverantörsfakturor och hyresinbetalningar till bokslutsarbete. I dina uppgifter ingår även att ta fram månatliga projektrapporter samt att jobba fram relevanta nyckeltal. Franshill står nu inför en systemimplementation av nytt affärssystem, där du blir delaktig.

Vem är du?
Vi söker en noggrann person som samtidigt är kommunikativ och vill agera gummiband mellan basverksamheten, Franshill, och projektbolagen. Dina huvudsakliga kontaktytor består av projektledarna samt ekonomiansvarig.

Som person är du prestigelös och flexibel. Du trivs i en entreprenöriell miljö med många kontaktytor. Vi tror att du har minst 3-5 års erfarenhet från redovisning, gärna i en roll där du utvecklat din förmåga att jobba med flera uppgifter parallellt, som t ex från byrå.

Du ser vad som behöver göras och tar tag i de processer du kan vara med och utveckla. Kanske har du inte jobbat med projektredovisning, men lär dig gärna. Att kavla upp ärmarna är bara kul.

Har vi väckt ditt intresse?
Vi jobbar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. I den här rekryteringsprocessen samarbetar Franshill med Mpya Finance. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Johanna Andersson 0706-555730, johanna.andersson@mpya.se eller Jannika Skoglund 0733-607457 jannika.skoglund@mpya.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Franshill Fastighetsförvaltning ingår i en stor svensk företagsfamilj. Tillsammans med Finjas övriga bolag, är vi verksamma inom samtliga led, från produktion och byggnation till uthyrning och förvaltning. I dagsläget har vi ca 1 000 lägenheter och vi siktar på ett långsiktigt och kontinuerligt växande.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 dec 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga