Fujitsu Sweden AB · Publicerad 9 juli

Är du en vass administratör som älskar högt tempo i din arbetsvardag? Då har vi nu drömjobbet för dig!

Vi söker en administratör/koordinator till Malmö och vår kund Fujitsu. Fujitsu är en ledande aktör inom informations- och kommunikationsteknik i Japan och erbjuder ett komplett utbud av tekniska produkter, lösningar och tjänster.

Om uppdraget

Som koordinator kommer du att agera spindeln i nätet och ha ett övergripande ansvar för delar av projektleveranser.

Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid och förväntas starta 2018-08-01 och pågå 2019-05-31 (med goda möjligheter till förlängning).

Arbetsuppgifter
  • Fungera som administratör/koordinator för utrullningsprojekt och löpande IT-uppdrag
  • Ta emot och initiera beställningar från kund
  • Planera IT-installationer
  • Tillsammans med arbetsledare planera resurser
  • Ta fram och följa upp faktureringsunderlag
Om dig

Vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete eller att du har arbetat i en koordinerande roll. Intresse för IT och teknik är meriterande.

Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du är noggrann, flexibel och självgående i ditt arbete. Vidare är du bekväm med administration såsom tidrapportering, avrapportering samt återkoppling.

Vi erbjuder dig

Som konsult på Barona är du anställd av ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag. Du kommer att ha regelbunden kontakt med en dedikerad konsultchef.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post men för frågor/information kontakta: Lotta Lehmusvuori / lotta.lehmusvuori@barona.se

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Barona är ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Polen, Spanien, Ryssland och Estland. I Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. Vi har över 15 års erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterade och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; Koordinator;Administratör;Fujitsu;Malmö
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
6 aug
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga