Funktionsstödsförvaltningen · Publicerad 29 nov 2019

Funktionsstödsförvaltningen bedriver verksamhet på ungefär 180 adresser spridda geografiskt över staden. Vi behöver nu förstärkning av en lokalsamordnare.
Rollen som lokalsamordnare handlar om att kontinuerligt och aktivt arbeta för att säkerställa att kärnverksamheten kan bedrivas på ett effektivt sätt. Det innebär att du ger råd och stöd samt driver frågor, som på något sätt är kopplat till lokaler, till förvaltningens sektions-, enhets- och avdelningschefer. Du tar ansvar för och driver dialogen med bland annat fastighetsägare, andra förvaltningar i Malmö stad, byggentreprenörer samt räddningstjänsten. Du tar vidare ansvar för exempelvis underhållsinsatser, ombyggnationer, lås, larm, fordonsdrift, administration, upphandlingar, inköp samt är hyresgästombud vid nybyggnationer.
Du arbetar även löpande och strävar efter att se förbättringsmöjligheter, kommer med förslag på konkreta förbättringar samt implementerar dessa.


Kvalifikationer
Du ska ha högskoleutbildning inom områden som kan vara relevanta för tjänsten så som exempelvis Facility Management, fastighetsrelaterade utbildningar, säkerhet eller utbildningar som arbetsgivaren bedömer likvärdiga. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med fastigheter och lokaler utifrån ett Facility Management-perspektiv.
Det är viktigt att du har ett genuint och moget servicetänk, organisatorisk förståelse samt att du drivs av att hjälpa organisationen att utvecklas. Vidare är det av vikt att du kan prioritera vad som är viktigt och vad som ger resultat. Du har ett ekonomiskt sinnelag och förvaltar det förtroende det innebär att arbeta inom offentlig förvaltning.
Du tar ansvar för och driver ärenden, hittar lösningar på utmaningar som dyker upp och triggas av att hitta lösningar på de utmaningar som du ställs inför. Du är bekväm med att vara en tydlig beställare och är en duktig förhandlare samtidigt som du har lätt för att samarbeta och är ödmjuk. Du är kommunikativt skicklig, inte minst då du kommer ha kontakt med flera olika intressenter och aktörer såväl inom som utanför Malmö stads organisation. Vidare har du förstått vikten av återkoppling och uppföljning. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Meriterande om du har erfarenhet av arbetsmiljöarbete, lagen om offentlig upphandling, bygglagstiftning (BBR), hyresjuridik.


I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och välkomnar därför din ansökan så fort som möjligt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal.

Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 dec 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga