Granngården AB · Publicerad 16 mars 2020

Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Vi vill med våra 111 butiker runt om i Sverige och med vår e-handel inspirera och underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv.

Granngården (som sedan 2016 ägs av norska Felleskjøpet) har cirka 800 anställda i hela Sverige, varav ca 70 medarbetare på servicekontoret. Omsättningen är cirka 2 miljarder kronor per år. Controlling är en del av den nordiska retailorganisationen.

"Trivs man gör man ett bra jobb!" Det anser i alla fall controllingteamet på Granngården, där du, som deras nya Business Controller är efterlängtad.

Vad erbjuds du?
Här erbjuds du en omväxlande roll med spännande förändrings- och utvecklingsprojekt, många kontaktytor och möjligheten att skapa ett ekonomiskt engagemang hos chefer och medarbetare. Ditt fokus, utöver de regioner du ansvarar för, är inriktat mot Supply Chain.

Du blir en del av ett team på tre personer och du rapporterar till Business Control Manager. Tjänsten är placerad i Malmö på Granngårdens trevliga kontor. Ett levande kontor där man ser till sina kollegors intressen. Varför inte passa på att träna på lunchen, gå med i Granngårdens toughest-lag eller rent av delta i planteringstävlingen mellan Sverige och Norge?

Dina huvudsakliga ansvarsområden:
  • Självständigt driva controllerarbete kopplat till butikerna och övrig verksamhet där du blir ansvarig för 2-3 regioner
  • Stötta regionens butikschefer och regionala säljchefer
  • Prognos, uppföljning och analysarbete
  • Ta fram relevanta rapporter
  • Bistå i utveckling av processer och system för att stödja analyser och rapportering
  • Vara delaktig i månadsbokslut och årsbokslut
Vem söker vi?
För att lyckas i rollen tror vi att du har några års erfarenhet av verksamhetsnära controllerarbete, gärna inom retail eller närliggande bransch (meriterande). Du är van vid att ta egna initiativ och tycker om att driva utvecklingen framåt. Vi värdesätter din förmåga att kunna hantera stora mängder data och presentera detta på ett pedagogiskt sätt. Meriterande är om du varit involverad i förändringsprojekt kopplat till effektivisering av processer och system.

Som person är du jordnära och flexibel och trivs i en miljö där man värnar om varandra. Du har lätt för att skapa förtroende och har ett stort intresse för affären.

Har vi fångat ditt intresse?
Kom förbi oss på en kopp kaffe så pratar vi mer. Skicka gärna in ditt CV så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Granngården med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet på tel. 070-3755075 eller kristina.bennet@mpya.se. Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
1 apr 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga