Granngården · Publicerad Idag 00:00

HR business partnern har en nyckelroll på Granngården. Du kommer att arbeta nära samtliga chefer i organisationen, samt vara ansvarig för HR stöd till tre regionchefer med ansvar för totalt ca 60 butikschefer. Du kommer arbeta både på strategiskt och operativt nivå i samtliga HR relaterade frågor.

Vi vill även att du ska kunna driva utveckling inom någon eller några av nedanstående specialistområden:
  • Rekrytering
  • Arbetsmiljöfrågor/rehabilitering
  • Kompetensförsörjning
  • Lönerevision
  • Förhandlingsstöd
Din bakgrund

I rollen som HR Business Partner ser vi gärna att du har arbetat med HR frågor inom detaljhandeln. Det är meriterande om du har erfarenhet från rekrytering och/eller arbetsmiljöfrågor. Du har minst 3 års erfarenhet av liknande arbete, samt har en högskoleexamen inom HR eller motsvarande. Arbete inom detaljhandeln är meriterande. Då våra butiker sträcker sig från Ystad i söder till Gällivare i norr innebär det att resor i tjänsten förekommer.

Vi söker dig som är jordnära och engagerad och sätter kunden i fokus, att du är prestigelös och har en hög servicegrad är viktigt för oss. Du är van att själv driva dina frågor, få saker gjorda på egen hand och trivs i en miljö som ger utrymme för egna förslag på förändringar.

Om tjänsten

Detta är föräldravikariat på ca 12 månader på heltid, med placeringsort i Malmö.

Du får gärna kontakta HRBP Anna Nordström 070-649 23 66 eller Hanna Kullsten 070-344 69 18 om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Låter detta intressant är du välkommen med din ansökan senast 2016-09-30.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Vi vill med våra 109 butiker runt om i Sverige och med vår e-handel inspirera och underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv

Granngården erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vi är den kunniga och hjälpsamma grannen som vill underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv.

Vårt huvudkontor är placerat i Malmö och vår distributionscentral finns i Jönköping. Granngården har cirka 550 anställda. Omsättningen är cirka 1,8 miljarder kronor per år.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga