Grundskoleförvaltningen · Publicerad 3 sept 2019

Nu söker Hermodsdalsskolan dig som vill ta dig an uppdraget som förstelärare i matte och NO mot årskurs 4-6!

Som förstelärare är ditt huvuduppdrag, utöver undervisning, att förstärka det pedagogiska utvecklingsarbetet. Du förväntas också ta ett särskilt ansvar för ämnesutveckling. Skolan ska även arbeta med ett utvecklingsarbete för tillgänglig lär- och skolmiljö, ett arbete där vi gärna ser att du har en drivande roll.

Försteläraren tjänstgör på sin egen arbetsplats, men har också delvis ett kommun- och förvaltningsövergripande uppdrag genom att sprida goda exempel. I Malmö stad ska tjänsterna som förstelärare främja utveckling inom områdena tidiga insatser i syfte att öka måluppfyllelsen och ökad likvärdighet mellan skolor.

Ta chansen att bli en del av gemenskapen på Hermodsdalsskolan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i matematik och NO. Genom dokumentation kan du redovisa minst fyra års väl vitsordat arbete med undervisning inom ramen för en eller flera anställningar inom skolväsendet. För att arbeta som förstelärare ska du ha visat särskilt god förmåga att förbättra elevernas studieresultat och ett starkt intresse för att utveckla undervisningen. Du bedöms också som särskilt kvalificerad för undervisning och uppgifter som hör till undervisningen.

För att passa som förstelärare på Hermodsdal är det viktigt att du har en god elevsyn och en grundtanke om att alla kan. Det är också viktigt att du har ett intresse att undervisa språkutvecklande. Du har lätt för att bygga relationer, men även förmågan att coacha och handleda. Har du tidigare erfarenhet av arbete med tillgänglig skol- och lärmiljö är det meriterande.

Välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!


Hermodsdalsskolan är en F-9-skola med cirka 550 elever. Skolan arbetar för goda relationer mellan vuxna, elever och vårdnadshavare. Lektionerna har en tydlig struktur där alla lärare arbetar efter samma modell. Fritidsverksamheten har 145 elever och den står för god pedagogisk miljö och utgår från elevernas intresse och nyfikenhet. Vi utgår från ett heldagsperspektiv.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 sept 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Lärare
Kontakt
Mejla Christina Lassnack

Inga fler liknande jobb tillgängliga