Grundskoleförvaltningen · Publicerad 6 sept 2019

Vill du arbeta på ett fritidshem med goda lokalförutsättningar, hög andel utbildad personal och härliga elever? En av våra fantastiska fritidspedagoger ska nu vara föräldraledig och därför söker vi nu dig som vill vara med att utveckla Hyllievångsskolan . Din roll som Grundlärare i fritidshem med fokus på digitalisering kommer inledningsvis att vara som samverkan i en åk 1 och där ansvarar du tillsammans med övrig personal på fritidshemmet för att planera, undervisa och bedöma eleverna i vårt fritidshem. Utifrån läroplanen och våra styrdokument skapar du en miljö i fritidshemmet som syftar till att stärka våra elever i såväl deras kunskapsutveckling som i deras personliga utveckling. Du blir en del av arbetet kring det kollegiala lärandet och den goda stämningen på skolan.

Kvalifikationer
Du som söker är utbildad grundlärare med inriktning mot fritidshemmet. Vi söker dig som är idérik och stimuleras av utmaningar, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du ska vara intresserad av IKT-frågor och vi söker dig som vill vara med att utveckla digitaliseringen på skolan. Vi ser gärna att du har erfanhet av att och utveckla fritidshem och grundskola med dator/iPad som pedagogiskt verktyg. Genom ett medvetet förhållningssätt skapar du trygghet, förtroende och goda relationer. Du ska ha ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses. Du ser utvecklingsarbete som en självklar del i ditt arbete och vill samarbeta med skolans övriga personal. Du är mål- och resultatinriktad, har goda ledaregenskaper och intresse att vara med och driva fritidshemsutveckling.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!


Hyllievångsskolan är en ny skola som startades i augusti 2017 i stadsdelen Hyllie. På skolan finns c.a 270 elever i åk F-2. Fullt utbyggd kommer skolan att vara en F-6 skola med cirka 630 elever. Elevantalet på skolan kommer att utökas läsårsvis. Fritidshemsverksamheten är integrerad med skolan.
Vi som arbetar på skolan har starkt engagemang att möta alla elever utifrån deras förutsättningar, trivs att arbeta framåtriktat tillsammans med engagerade kollegor och är stolta över vår positiva och professionella skolkultur.

Skolans placering i gränslandet mellan staden och landet ger eleverna stora möjligheter till spännande och varierande lärmiljöer. Hyllie är en kvarterstät och hållbar, framväxande stadsdel.
Hyllievångsskolan är skolan mitt i världen och mitt i staden!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 sept 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Fritidspedagog

Inga fler liknande jobb tillgängliga