Grundskoleförvaltningen · Publicerad 8 okt 2019

Som grundskollärare arbetar du lösningsfokuserat samt bedriver undervisning som är effektiv och kreativ. Du arbetar aktivt med att utveckla en pedagogisk, trygg och spännande lärmiljöför våra elever. I ditt arbete ingår att såväl tillsammans på skolan, i arbetslaget som på egen hand planer, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet. Arbetet utgår ifrån såväl styrdokumenten som elevernas behov och intresse.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har en lärarlegitimation för arbete som grundskollärare årskurs F-7. För att passa för uppdraget behöver du även vara flexibel och ha lätt för att anpassa dig. Välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Gullviksskolan ligger i ett härligt grönområde i östra Malmö. På skolan går ca 320 elever i årskurs F-6.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 okt 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Lärare
Kontakt
Mejla Maria Berben Liden

Inga fler liknande jobb tillgängliga