Grundskoleförvaltningen · Publicerad 19 dec 2019

Som Specialpedagog är ditt uppdrag att kartlägga, planera och genomföra åtgärder för elever i behov av särskilt stöd. Det gör du tillsammans med duktiga, erfarna pedagoger i arbetslagen, och i nära samarbete med skolledningen, så att ni alla bidrar till lärandet och därmed utvecklingen av det pedagogiska arbetet för att möta behoven hos alla elever som vi ansvarar för.

Som specialist på ditt område är du en kvalificerad samtalspartner och kunskapsresurs i och för våra arbetslag, personal, ledning och vårdnadshavare i pedagogiska frågor. Du är även experten i arbetet med våra elever i behov av särskilt stöd. Tjänsten riktar sig till årskurserna 4-9 och du kommer att arbeta med elever i alla årskurser.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en specialpedagogexamen och gärna några års erfarenhet inom skola. Du ska ha god pedagogisk förmåga och ett positivt förhållningssätt gentemot våra elever. Du är flexibel, öppen, noggrann och har god samarbetsförmåga. Vi sätter stort värde på ditt engagemang, ansvar och yrkeskompetens. Vidare har du kännedom kring de digitala verktygen i skolan och förmåga att utveckla ditt arbete utifrån evidensbaserad forskning.

Som person är du utvecklingsinriktad, positiv och har god kommunikativ förmåga samt förmåga att se helheter. Du trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Du är kreativ och utvecklar goda lärandemiljöer för eleverna. Du entusiasmerar och får med dig pedagogerna och eleverna samtidigt som du ställer höga krav på dem och tror att de kan leva upp till dina förväntningar.

Du har kännedom kring de digitala verktygen i skolan och förmåga att utveckla ditt arbete utifrån evidensbaserad forskning.

Välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!


Möllevångsskolan är en F-9-skola med lite mer än 500 elever. Vår vision och strävan är att våra elever ska bli vinnare i det framtida samhället utifrån sina individuella förutsättningar. För att detta ska bli möjligt krävs att eleverna känner sig trygga och får gedigna kunskaper inom skolans olika ämnesområden.

Vi arbetar aktivt med goda pedagogiska relationer, språkutvecklande och med formativ bedömning. Vi erbjuder en god arbetsmiljö där vi tar hand om varandra och har en så rimlig arbetsbelastning som möjligt. Vi mailar inte varandra efter arbetstid.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 feb 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Specialpedagog
Kontakt
Mejla Andreas Katsanikos

Inga fler liknande jobb tillgängliga