Grundskoleförvaltningen · Publicerad 6 nov 2019

Vi söker två vikarierande planeringssekreterare till skolplaceringsenheten! Som planeringssekreterare arbetar du med handläggning av ärenden, service till Malmöbor och sedvanliga administrativa uppgifter. I den här rollen innebär det bland annat att du fattar beslut om placering i Malmös grundskolor och tar beslut gällande skolskjutsansökningar. En del utvecklingsarbete ingår också i ditt uppdrag. Du kommer att ge service till Malmöbor via telefon och e-post gällande frågor som rör skolskjuts och skolplaceringar. Vidare kommer du hantera inkommande ansökningar. Diarieföring av handlingar är också en del av dina arbetsuppgifter. Du erbjuds ett varierande arbete med stor möjlighet till påverkan och individuell utveckling, då enheten är i en uppbyggnadsfas där utveckling och framtagande av rutiner är en del av enhetens uppdrag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk examen med samhällsvetenskaplig inriktning, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du får gärna vara i början av din karriär, men det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation. Du har lätt för att lära dig nya system och får gärna ha erfarenhet av Platina och Excel. Du ska ha ett arbetssätt präglat av service och noggrannhet och du ska tycka om att samarbeta. Du ska ha förmågan och viljan att ansvara för och driva frågor självständigt. Du ska även kunna planera och prioritera arbetsuppgifter och du ska lätt kunna förhålla dig till förändrade omständigheter. Välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Avdelningen kvalitet och myndighet utgör en av fem övergripande stödfunktioner på grundskoleförvaltningen. Avdelningens uppdrag är att skapa förutsättningar för likvärdighet, rättssäkerhet och god måluppfyllelse för eleverna genom att ge kvalificerat stöd och råd till skolorna, förvaltningsledningen och grundskolenämnden. Genom att ta fram underlag för beslutsfattande och analys samt identifiera utvecklingsmöjligheter bistår avdelningen kvalitet och myndighet huvudmannen med att uppnå såväl nationella som kommunala mål. Syftet med vårt gemensamma arbete är att i alla delar bidra till att skapa varje elevs bästa skola. Avdelningen består av fyra enheter; kanslienhet, kommunikationsenhet, kvalitets- och utredningsenhet och skolplaceringsenhet.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 nov 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Kontakt
Mejla Joel Valsten

Inga fler liknande jobb tillgängliga