Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen · Publicerad 16 apr 2019

Vi söker en lärare som kommer att undervisa i engelska, svenska och svenska som andraspråk. I tjänsten ingår undervisning på gymnasie- och grundskolenivå främst i IM-klasser. Du kommer att ingå i ett arbetslag och även mentorskap ingår i arbetsuppgifterna. I arbetet krävs vana och intresse att arbeta med digitala hjälpmedel då både lärare och elever har tillgång till iPads/datorer och ett ständigt utvecklingsarbete pågår.

Kvalifikationer
Legitimerad lärare på grundskole- och gymnasienivå i engelska, svenska och svenska som andraspråk. Du ska planera och bedriva pedagogiskt arbete i enlighet med gällande styrdokument och utföra övrigt förekommande arbetsuppgifter för yrket. För att trivas hos oss krävs det att du sätter elevens kunskapsutveckling och hälsa i centrum. Vi ser hela eleven. Du behöver ha ett öppet sinne, vara nyfiken och ha en vilja till utveckling. Du bör vara en initiativtagande och problemlösande person med en god analytisk förmåga. God digital kompetens och framförallt intresse för IKT förutsätts. Du ska ha god kommunikativ förmåga och kunna skapa goda relationer med både elever, personal och vårdnadshavare.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Vi arbetar med löpande urval för att skynda på rekryteringsprocessen. Tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola, vuxenutbildning samt arbetsmarknadspolitiska insatser. Idag är vi 1 500 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi tror på digitalisering som ett verktyg för att förbättra våra verksamheter och har som mål att bli Malmö stads första helt digitaliserade förvaltning. Vi ger kraft att växa. Agnesfrids gymnasium i Malmö är en skola med så väl gymnasie- som vuxenutbildning. Skolan bedriver flera utbildningar, bl a det nationella Fordons- och transportprogrammet. Vi ger proffsig yrkesutbildning i välutrustade undervisningslokaler. Agnesfrids gymnasium är en liten skola med ca 300 elever där vi satsar på små undervisningsgrupper för att få hög kvalité i våra utbildningar. Skolan är belägen i Fosieby med närhet till arbetsmarknaden och övriga samarbetspartners. Vill du veta mer om oss? Besök: http://www.malmo.se/agnesfridsgymnasium
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 maj 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Lärare
Kontakt
Mejla Yvonne Vellmar

Inga fler liknande jobb tillgängliga