Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen · Publicerad 12 feb

Vi söker en elevassistent som ska hålla i motivationshöjande aktiviteter såväl som rastaktiviteter. Du ska till viss del fungera som elevcoach, stödja och uppmuntra elever till att komma igång med lektionsarbete efter raster, bussträning samt bistå i andra vardagliga aktiviteter.

Kvalifikationer
Adekvat eftergymnasial utbildning. Erfarenhet av arbete med ungdomar i gymnasieåldern med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Du är van vid ett lågaffektivt och relationsbaserat arbetssätt.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola och vuxenutbildning. Idag är vi 1500 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi tror på digitalisering som ett verktyg för att förbättra våra verksamheter och har som mål att bli Malmö stads första helt digitaliserade förvaltning. Vi ger kraft att växa. Malmö Restaurangskola, f d Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Vi utbildar för framtiden inom branscher som frisör, restaurang och livsmedel samt barn och fritid. Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en hög kvalitativ yrkesförberedande skola. På Malmö Restaurangskola finns en särskild verksamhet, Mimers Hus. Ett introduktionsprogram, Individuellt alternativ, som särskilt vänder sig till elever med hemmasittarproblematik. Den aktuella tjänsten är förlagd där.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 feb
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Kontakt
Mejla Marie Wennberg

Inga fler liknande jobb tillgängliga