Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen · Publicerad 9 okt 2019

På våra mötesplatser arbetar du hälsofrämjande och förebyggande för att bidra till att besökarna ska uppleva välbefinnande och en meningsfull vardag utifrån deras intressen, önskemål och behov. Därför erbjuder mötesplatserna gemenskap, delaktighet och olika aktiviteter för att stärka det friska. Tillsammans med dina kollegor planerar, leder och utvecklar du verksamheten på mötesplatserna. Du samarbetar och håller kontakt med föreningar och andra aktörer, vilket är något som vi ständigt strävar efter att utveckla. Kvällsarbete förekommer

Kvalifikationer
Du är utbildad äldrepedagog eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Kunskap och erfarenhet av arbete med äldre är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av samordning, samverkan och/eller nätverksbyggande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom social kompetens, förmåga att lyssna och uppmuntra, flexibilitet samt att du ser utvecklingsarbete som något spännande. Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor med fokus på det friska och att inspirera till en meningsfull vardag. Du som söker ska kunna ta egna initiativ och kunna utföra ett självständigt arbete. Du ska vara kreativ i meningen att du ser möjligheter istället för hinder. Då samverkan och delaktighet är viktiga ingredienser, bör du vara prestigelös och tycka att det är roligt att arbeta tillsammans med andra, både med individer och med organisationer. Du bör ha god datorvana och gärna körkort.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Avdelningens verksamheter omfattas av mötesplatser för äldre, dagverksamheter, fixartjänster, fallprevention, uppsökande verksamhet, anhörigstöd, ledsagarservice, kontaktperson, avlösning i hemmet, konsultativa demens- och psykiatrisjuksköterskor och Silviasystrar. Malmö stad har åtta öppna mötesplatser för äldre. Placeringen av tjänsten är i första hand på mötesplats Lyckan på Nydalatorget. Utifrån behov kan dock tjänstgöring ske på våra andra mötesplatser.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 okt 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Vård & Omsorg

Inga fler liknande jobb tillgängliga