Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen · Publicerad 25 okt 2019

Som sjuksköterska på natten bedömer och utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. I arbetet ingår även att handleda och delegera övrig omvårdnadspersonal. För oss är det viktigt att all personal och alla våra medborgare skall känna sig väl bemötta, sedda och delaktiga.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård. Tjänsten passar dig som känner dig trygg med att arbeta självständigt och att handleda andra. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete. Vi välkomnar förmåga till nytänkande och ser stora fördelar med att du aktivt är med och utvecklar verksamheten. Tjänsten passar dig som är lugn, metodisk och har god samarbetsförmåga i alla led, även när kluriga situationer uppstår. För oss är det viktigt att du tycker det är spännande med ny teknik då vi ständigt försöker utveckla och underlätta verksamheten. Vi kör bil i tjänsten på natten, så du måste ha B-körkort.

Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/ Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 apr 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Sjuksköterska
Kontakt
Mejla Silvia Marinkovic Vejzovic

Inga fler liknande jobb tillgängliga