Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen · Publicerad 26 aug 2019

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och spännande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetet som sjuksköterska på korttidsenhet innebär att du självständigt bedömer, planerar, organiserar och utför medicinska behandlings-och omvårdnadsinsatser. Du samverkar i team såväl internt som externt för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov. Som sjuksköterska ansvarar du för att handleda och delegera omvårdnadspersonal samt som råd och stöd för övriga professioner i teamet runt patienten.

Schema är förlagt dag, kväll och helg. Möjlighet finns till önskad tjänstgöringsgrad enligt Malmö stads riktlinjer.

Vi kan erbjuda både tillsvidareanställning eller visstidsanställning, beroende på placering.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som känner dig trygg med att arbeta självständigt och att handleda andra. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård eller är specialistutbildad inom relevant område. Vi välkomnar nya kollegor som genom engagemang och nytänkande kan hjälpa oss att utveckla verksamheten och är redo att anta utmaningarna inom den kommunala hälso- och sjukvården. Du är en drivande och lösningsfokuserad person som är van vid att prioritera i dina arbetsuppgifter.

Du har ett gott bemötande, bidrar till en god arbetsmiljö och har lätt för att samarbeta. Viktiga ledord för oss att arbeta utifrån är Malmö stads värdegrund Respekt, engagemang och kreativitet.

Vi utformar introduktion och bredvidgång utifrån din individuella kompetens och dina behov

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra 5 200 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor.
Var med och bygg morgondagens vård och omsorg - Malmö behöver dig!
Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/

Korttidsverksamheten i Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen står inför spännande förändringar och utmaningar. För att möta behovet rekryterar vi nu fler sjuksköterskor. Vi är en sammanhållen enhet med engagerade chefer och medarbetare. Vi erbjuder ett omväxlande och fritt arbete med möjlighet till professionell utveckling. Är du nyfiken på hur en dag kan se ut för dig som sjuksköterska på korttiden är du hjärtligt välkommen att boka in besök eller bredvidgång i verksamheten.

Vi söker nya kollegor till våra korttidsboenden i Malmö Stad:
Söderkulla https://goo.gl/maps/XK3od5NibB42
Lundavägen https://goo.gl/maps/pvxwQGxWFun
Mathildenborg https://goo.gl/maps/CVd7CdYbTet
Kommunens Rehabiliteringsavdelning (KRA) https://goo.gl/maps/CXyrgA8GfjJ2
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 sept 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
3
Underkategori
Sjuksköterska
Kontakt
Mejla Joel Hjort

Inga fler liknande jobb tillgängliga