Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen · Publicerad 2 aug 2019

Vi söker nu dig som vill arbeta som timavlönad vikarie hos oss!
Som timavlönad anger du själv vilka dagar och tider du kan arbeta i vårt bokningssystem Vikariebanken. Arbetsplatsen bokar dig sedan på arbetspass om din tillgänglighet matchar med deras behov av vikarie.

Möjligheten till arbete styrs av verksamheternas behov och kan skifta över tid. Som timavlönad vikarie ersätter du ordinarie personal vid korttidsfrånvaro eller hjälper till när det behövs extra bemanning. Det innebär att du behöver kunna ta arbetspass med kort framförhållning.

Vi har ca. 130 olika arbetsplatser och kan därför erbjuda dig många olika möjligheter och uppdrag i din roll som timavlönad vikarie. Inom våra verksamheter hemtjänst, vårdboende, demensboende, korttidsboende och dagverksamhet hjälper du människor som behöver stöd och hjälp. Det kan handla om människor med fysiska funktionshinder till följd av ålder, sjukdom eller en olycka, men också om kognitiva funktionsnedsättningar som demens och minnesproblematik.

I uppdraget ingår att hjälpa och stödja brukaren med omvårdnadsinsatser utifrån brukarens individuella behov och önskemål. Det innebär bland annat personlig omvårdnad (ex. dusch och toalett), att ge läkemedel, matlagning, städning, tvätt och inköp. Förutom att utföra praktiska arbetsuppgifter ska du också kunna dokumentera händelser kring brukaren i vårt dokumentationssystem samt ha kontakt med brukarens anhöriga.

Kvalifikationer
Vi söker dig med stort engagemang för våra äldre! Vi vill att du har ett genuint intresse för människor, är lyhörd och har lätt för att samarbeta. Du har ett serviceinriktat förhållningssätt där gott bemötande, respekt och likabehandling är självklart både i kontakt med våra brukare och dina kollegor. Flexibilitet och en förmåga att anpassa dig till nya miljöer och nya människor är en förutsättning för arbetet. Du har en positiv inställning och trivs i mötet med människor. I yrket förekommer ensamarbete vilket dessutom ställer krav på din initiativförmåga.

Vi prioriterar i första hand ansökningar från dig som:
-Är utbildad undersköterska
-Just nu utbildar dig inom något vårdnadsyrke, t.ex. undersköterska, sjuksköterska eller läkare
-Har dokumenterad erfarenhet från omvårdnadsarbete

Var noggrann när du fyller i din ansökan eftersom vi gör vårt urval baserat på vad du har skrivit i din ansökan. Ansökningar hanteras löpande under ansökningstiden.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra 5 200 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens
utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg Malmö behöver dig! Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/

Vi på Bemanningsenheten samordnar vikarier som arbetar inom Malmö stads hemtjänst, på vårdboenden, demensboenden, korttidsboenden och dagverksamheter. Våra verksamheter är i behov av fler timavlönade vikarier och vi söker därför flera medarbetare som vill arbeta extra hos oss. Kanske vill du kombinera dina studier med extraarbete eller så passar det ditt liv just nu att arbeta som timavlönad vikarie.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt 2019
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
50
Underkategori
Vård & Omsorg
Kontakt
Mejla Bemanningsenheten HVOF

Inga fler liknande jobb tillgängliga