Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen · Publicerad 6 sept 2019

Som undersköterska ger du tillsammans med övriga medarbetare hjälp och stöd till brukare i det egna hemmet utifrån deras individuella behov, önskemål och förutsättningar. Du ansvarar för att ge vård, omsorg och service med god kvalitet. I uppdraget ingår dokumentation samt för yrket i övrigt förekommande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är undersköterska med avslutad och godkänd omvårdnadsutbildning på gymnasienivå. Du har erfarenhet av arbete inom ordinärt boende och känner dig trygg i din yrkesroll. Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning inom vård- och omsorg, t ex inom demens. Tjänsten kräver att du är flexibel, kan prioritera och hantera snabba omställningar i arbetet. Du är ansvarstagande och har ett serviceinriktat och positivt förhållningssätt med ett gott bemötande. Då arbetet kräver kommunikation och dokumentation förutsätter vi att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Kunskap i andra språk är meriterande.
Då vi förflyttar oss mellan vårdtagarna med cykel måste du kunna cykla.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Avdelningen för ordinärt boende, enhet Kungsparken söker 2 undersköterskor med erfarenhet och som önskar arbeta kväll, varav 1 med placering i Lugnets hemtjänstområde och 1 med placering i Triangelns hemtjänstområde.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 sept 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Vård & Omsorg
Kontakt
Mejla Pia Svensson

Inga fler liknande jobb tillgängliga