Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen · Publicerad 9 sept 2019

Som undersköterska ger du tillsammans med övriga kollegor och teamet hjälp och stöd till brukare i det egna hemmet utifrån deras individuella behov, önskemål och förutsättningar. Du ansvarar för att ge vård, omsorg och service med god kvalitet. I uppdraget ingår dokumentation samt för i yrket övrigt förekommande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är undersköterska med avslutad och godkänd omvårdnadsutbildning på gymnasienivå. Du har erfarenhet av arbete inom ordinärt boende och känner dig trygg i din yrkesroll. Det är meriterande om du har en påbyggnadsutbildning inom vård- och omsorg,
t ex inom demenssjukdom. Även meriterande om du tidigare har haft HSL-delegeringar i form av läkemedelsöverräckning och insulingivning.
Du är flexibel, kan prioritera och hantera snabba omställningar i arbetet. Du är ansvarstagande och har ett serviceinriktat och positivt förhållningssätt med ett gott bemötande. Då arbetet kräver kommunikation och dokumentation förutsätter vi att du behärskar svenska i både tal och skrift. Kunskap i andra språk är meriterande.
Eftersom vi använder cykel för att ta oss till våra brukare är det ett krav att kunna cykla, B-körkort är meriterande.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

S:t Knut hemtjänstområde söker 3 undersköterskor, varav 1 med schemalagd arbetstid på kvällen och 2 undersköterskor dagtid. Arbetsgruppen består av 25 medarbetare och ansvarar för centrala delar av Malmö stad, vilket innebär att när du arbetar inom hemtjänsten ska du transportera dig med cykel.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 okt 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Vård & Omsorg
Kontakt
Mejla Lina Karlsson

Inga fler liknande jobb tillgängliga